Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy Buds+ ar putea veni într-o culoare Deep Blue


eB Arhix
 Share

Recommended Posts

Samsung-Galaxy-Buds-ar-putea-veni-in-culoare-Deep-Blue-696x392.png.28d02ebcd018064a31cfc9e35d01b664.png

 

Samsung Galaxy Buds+ sunt a doua generație de căști cu adevărat fără fir de la Samsung. Lansate alături de seria Galaxy S20 la începutul acestui an, Galaxy Buds+ sunt disponibile în patru culori – albastru, negru, alb și roșu. În plus, o variantă specială este inclusă și în pachetul de ediție limitată Samsung Galaxy Z Flip, conceput de designerul de modă american, Thom Browne.

 

Acum, conform unei informații publicate de XDA-Developers, gigantul tech sud-coreean ne mai aduce o culoare. Samsung ar putea acum să lanseze un set wireless Galaxy Buds+ într-o nuanță albastră întunecată, asemănătoare cobaltulului.

 

În ceea ce privește lansarea acestor noi căști de culoare albastră Galaxy Buds+, nu sunt prea multe informații. Dar o lansare alături de seria Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2, ar avea sens. Dar, acest lucru se bazează doar pe presupuneri. Putem confirma 100%, numai după ce vom afla mai multe despre data lansării.

 

Căștile wireless Galaxy Buds+ au o durată de viață a bateriei de 11 ore pentru fiecare cască și 11 ore în plus prin carcasa de transport. Buds+ acceptă, de asemenea, încărcare rapidă în carcasă și doar aproximativ 3 minute de încărcare vă pot oferi o oră de redare audio.

 

sursa:ilovesamsung.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.