Jump to content

Galaxy Buds+ pot fi cumpărate în culori diferite pentru fiecare cască


eB Arhix
 Share

Recommended Posts

Galaxy-Buds-pot-fi-cumparate-in-culori-diferite-pentru-fiecare-casca-696x392.png.21d63ad4a565063987340eac5bafed14.png

 

Samsung Galaxy Buds+ au avut succes încă de la lansare și se vând foarte bine în continuare. La câteva luni după lansare, compania a început să aducă pe piață Galaxy Buds+ în culori noi. Acum căștile sunt disponibile în patru culori pe piața globală și în cinci culori în țara de origine. De asemenea, se pare că Samsung va lansa o altă culoare, albastru închis (cobalt), în următoarele zile.

 

Acum, pentru a atrage și mai mult clienți, Samsung a anunțat un eveniment Mix & Match în Coreea de Sud. Ne-am fi așteptat ca evenimentul să se desfășoare în Statele Unite, dar în contextul mondial actual Samsung a ales țara sa de origine. În cadrul Mix & Match clienții pot cumpăra setul wireless Galaxy Buds+ în culori diferite pentru fiecare cască.


De asemenea, În timpul evenimentului Samsung Mix & Match compania oferă și cadouri. Vor fi oferite trei cadouri pentru clienții care achiziționează noi Galaxy Buds+ în această perioadă. Clienții vor primi o carcasă transparentă Bud + Arari, brelocuri Wiggle Smile We Love Love Ring și autocolante Wiggle Whirl DIY Sticker.

 

Evenimentul este organizat doar Coreea de Sud iar cumpărătorii din restul lumii nu pot participa. Dacă acest eveniment va avea succes în Coreea de Sud, probabil Samsung va alege să organizeze așa ceva pentru căștile total wireless și în alte regiuni. În fond este ceva care ar putea ajuta la vânzarea mai multor seturi de Galaxy Buds+. La urma urmei, amestecarea și potrivirea culorilor după placul fiecăruia nu mai este oferită de niciun alt producător de căști. Poate fi un nou atu pentru Samsung la nivel global.

 

sursa:ilovesamsung.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.