Jump to content

[Tutorial] Cum sa faci laptopul sa nu se opreasca atunci cand inchidem capacul.


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

photo-1575320854760-bfffc3550640?ixlib=r

 

Probabil ca multi dintre voi aveti laptop-uri si doriti sa il lasati peste noapte deschis pentru a face ore pe un joc sau orice alt motiv, dar, din cate stim cu totii, daca punem capacul, laptop-ul intra in modul de hibernare sau se inchide, depinde de laptop.

Am decis sa fac un tutorial legat de acest lucru.

Daca respectati in tocmai pasii / metodele mentionate de mine, nu are cum sa nu iasa.

Faceti acest lucru pe propia raspundere. Doresc sa aveti in vedere ca in anumite situatii, daca il lasi laptopul foarte mult timp deschis, se poate strica.

-------------------

  1. Apasă combinația de taste Win+R pe claviatură, introdu powercfg.cpl și apasă Enter.
    setari alimentare windows 10 powercfg.cpl
  2. În fereastra cu setări care se deschide, selectează Choose what closing the lid does (alege ce face închiderea capacului) din meniul din stânga.
    meniu inchidere capac windows 10
  3. În fereastra următoare, în secțiunea When I close the lid selectează acțiunea dorită la închiderea capacului, ca să continue funcționarea indicăm Do nothing.  Poți selecta opțiunea dorită pentru lucrul laptopului de la baterie sau de la sursa de alimentare separat.
    dunctionare laptop la inchidere clapeta
  4. Salvăm modificările efectuate.

După ce am modificat setările pentru trecerea în sleep sau hibernare la închiderea capacului, laptopul nu se va deconecta. Nu uita să verifici și parametrii de trecere în regimul sleep, deoarece dacă ai setată trecerea în regimul sleep după o anumită perioadă de inactivitate, această funcție va continua să funcționeze.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.