Jump to content

Honor aduce în Europa Magic Earbuds, căști wireless cu tehnologie noise-canceling


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Honor aduce în Europa Magic Earbuds, căști wireless cu tehnologie noise-canceling

 

Cu design inspirat de celebrele Apple Airpods, căștile Honor Magic Earbuds vin însă cu un preț mult mai atractiv și dotări interesante.

 

Incluse deja în diverse promoții, căștile Magic Earbuds pot fi comandate din Franța, Germania, Olanda și Italia la prețul de 99.99 euro, doritorii având de ales între versiunile de culoare Pearl White și Robin Egg Blue.

 

Honor-Magic-Earbuds-b.jpg

 

Descris drept primul set de căști true wireless oferit sub brandul Honor, produsul vine într-o carcasă pentru transport cu greutate de numai 51 grame, care poate livra până la 14.5 ore de autonomie prin încărcări succesive. Cu greutate de numai 5.5 grame per bucată, căștile promit până la 3.5 ore de funcționare continuă la ascultarea de muzică.

 

Designul ergonomic prevede pernuțe din cauciuc siliconic pentru potrivire perfectă în urechi. La interior găsim drivere audio cu diametrul de 10mm, optimizate pentru „bass pătrunzător și înalte bine definite”.

 

Honor-Magic-Earbuds.jpg

 

Tehnologia hibridă pentru anularea zgomotului de fundal implică folosirea a trei microfoane pentru fiecare cască, dintre care două sunt orientate la exterior și asigură localizarea sursei sunetului, iar al treilea este orientat spre interior și folosește la blocarea zgomotelor de fundal cu intensitate redusă (până la 32dB).

 

Honor-Magic-Earbuds-c.jpg

 

Cumpărătorii din Franța și Olanda primesc drept cadou și o brățară Honor Band 5 (preț separat 29.9 euro), iar cei din Germania și Italia primesc discount-uri suplimentare de 10 euro și 20 euro din prețul de pornire, dacă plasează comenzile până pe data de 13 mai.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.