Jump to content

Cont spart si furat tot din el


MAXCODAT

Recommended Posts

Salut, am fost banat pe un cont cu o avere degenta, 12kk si infernus, si eram consitent ca voi lua ban deoarece prietenul meu Kettamen a luat ban pe contul lui fiind conectat la mine pe wifi, dar e totul oke, nu mai conteaza, ce ma deranjeaza este ca acest k1LLer mi a spart contul si mi a furat tot de pe el, puteti vedea si sa verificati ip urile pentru a verifica, nu imi cer neaparat averea inapoi dar cer ca acest player sa fie banat permanent si ban pe ip. Multumesc ❤️

 

Dovada https://imgur.com/a/ztc3Xwy

Tin sa mentionez ca s a intamplat pe RPG.B-Zone.Ro

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Stafful nu se ocupă de problemele legate de conturi sparte, bunuri pierdute în timpul spargerii unui cont, sancțiuni primite în timpul spargerii unui cont și așa mai departe. Este datoria ficărui jucător să aibă grijă de contul său sau de emailul care e setat pe cont.
Împărțirea contului cu alte persoane poate duce la astfel de probleme și riscați să rămâneți fără cont, bunuri sau să fiți sancționați din cauza acestora.

 

Ai mai multe detalii despre conturi sparte aici (click).

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.