Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Netflix: 11 filme şi seriale de văzut în luna mai 2020


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

611336l-640x400-b-779629ba.jpg

 

Comedia pare să fie genul preferat printre zecile de noi titluri propuse de platformă

 

Dacă ţi-e teamă că nu o să ai ce face de 1 mai, când escapadele la mare sau la munte nu mai sunt o opţiune, iată că există alternative: nu mai puţin de trei dintre cele 11 titluri ale lui mai recomandate mai jos se lansează în prima zi a lunii, inclusiv poate cel mai promiţător nou serial al ultimei luni de primăvară. Iată mai jos recomandările noastre.

 

Hollywood
1 mai
Ryan Murphy (Glee, Pose) revine în atenţie cu o combinaţie familiară de glamour şi efervescenţă: Hollywood are în centrul atenţiei mai mulţi actori şi cineaşti gata de orice pentru a deveni celebri în Hollywood-ul de la sfârşitul anilor '40. Serialul va explora şi faţa mai puţin strălucitoare a faimei, scandalurile sexuale, dar şi rasismul epocii, toate printre temele favorite ale lui Murphy. Iar cineastul nu se teme să includă în această poveste fictivă şi câteva personaje reale, de exemplu actorul Rock Hudson şi impresarul Henry Willson, ultimul fiind interpretat de starul serialului The Big Bang Theory, Jim Parsons.

Into the Night


1 mai
Când ai văzut ultima oară un SF postapocaliptic belgian? Miniseria Into the Night se bazează pe romanul omonim al lui Jacek Dukaj şi are o premisă mai mult decât promiţătoare: când un fenomen misterios face ca lumina soarelui să distrugă totul în cale pe Pământ, pasagerii unui zbor de noapte se chinuie din răsputeri să supravieţuiască în aer, la adăpostul întunericului. Doar că nici la bord nu lipsesc ameninţările. Dacă ne întrebi pe noi, o să ne uităm întâi la Into the Night şi abia apoi la Hollywood.

 

The Half of It
1 mai
Netflix lansează periodic comedioare romantice cu adolescenţi, iar acum pare să actualizeze cu un mesaj LGBT vechea reţetă cu protagonistul chipeş, dar încet la minte, ajutat să-şi cucerească iubirea vieţii de amicul mult mai inteligent, dar şters. În noua abordare, eroina este Ellie Chu (Leah Lewis), care îi dă sfaturi de amor colegului Paul (Daniel Diemer), doar că ajunge ea însăşi să se îndrăgostească de colega pe care acesta vrea să o cucerească.

 

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill
5 mai
Mai e nevoie de vreo prezentare? Jerry Seinfeld revine în atenţie cu un program de o oră despre viaţa de zi cu zi (sau, cine ştie, despre nimic).

 

Dead to Me: sezonul 2
8 mai
Unul din hiturile Netflix de anul trecut, Dead to Me îşi termina primul sezon cu un cadavru în piscină, prin urmare abia aşteptăm să vedem cum Jen şi Judy, eroinele interpretate de Christina Applegate şi Linda Cardellini, o scot la capăt cu imensa provocare de a nu cădea pe mâna poliţiei. Chiar dacă în primul sezon am ghicit extrem de repede motivul sumbru al improbabilei prietenii dintre protagoniste, Dead to Me se poate lăuda cu una dintre cele mai volatile şi imprevizibile relaţii între personajele principale, prin urmare cu siguranţă nu vom întoarce la el în a doua săptămână a lui mai.

 

The Eddy
8 mai
După rolul său principal din Castle Rock, serialul inspirat de mitologia cărţilor lui Stephen King căruia noi i-am scris o cronică pozitivă în 2018, actorul André Holland revine în atenţie cu The Eddy, un serial european despre patronul unui club de jazz din Paris care îşi dă curând seama că idealurile sale muzicale nu prea se sincronizează cu realitatea dură. Un rol principal este interpretat de unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi ai momentului, Tahar Rahim.

 

The Wrong Missy
13 mai
Revenim la comedie cu The Wrong Missy, în care David Spade îşi încearcă din nou puterile cu atenţia publicului într-un film despre un individ suficient de ameţit încât să-şi confunde cele două Missy din agenda telefonul şi să invite într-o vacanţă de lux nu pe cea despre care crede că e "the one", ci pe tipa enervantă cu care în trecut a avut un blind date chinuitor. Da, premisa este promiţătoare, iar Lauren Lapkus este perfect aleasă în rolul "nebunei Missy", care îi va transforma eroului weekend-ul într-un calvar.

 

Dérapages
15 mai
Eric Cantona într-un rol principal în această miniserie franceză? Fostul star al fotbalului îl interpretează pe Alain, un tip care şi-a pierdut în urmă cu şase ani postul extrem de bine plătit în management-ul unei companii. Şase ani de şomaj de lux îl aduc în pragul disperării, prin urmare Alain e gata de orice, chiar şi să încalce legea şi să-şi tradeze familia, atunci când o corporaţie pare să-l prefere pentru un post de calibru similar. Doar că Alain îşi va da seama foarte curând că provocarea angajării este mult mai mare decât credea iniţial.

 

Te quiero, imbécil
15 mai
Rămânem în Europa cu această comedie romantică spaniolă în care actorul Quim Gutiérrez se întoarce parcă a mia oară la rolul tipului animat de intenţii bune, dar sabotat încontinuu de hazard. Eroul este de această dată Marcos, care are parte de o zi mai mult decât proastă: îşi pierde iubita şi slujba la doar câteva ore distanţă...

 

The Lovebirds
22 mai
O altă comedie cu o premisă interesantă, The Lovebirds are pe afiş două dintre cele mai hot nume ale comediei americane, Issa Rae şi Kumail Nanjiani. Cei doi interepretează un cuplu a cărui maşină este rechiziţionată de un poliţist, doar că acesta purcede, cu cei doi eroi încă în maşină, la asasinarea unui curier. Copleşiţi de evenimente, sărmanii îndrăgostiţi vor avea multe de îndurat pentru a-şi dovedi nevinovăţia şi scăpa cu viaţă din situaţii mai mult decât periculoase.

 

Space Force
29 mai
Realizatorii versiunii americane a serialului The Office se reîntorc la genul comediei cu colegi de birou cu trăsnitul Space Force. Steve Carrell este de această dată un pilot decorat care visează să conducă Forţele aeriene americane, dar i se oferă în schimb şefia unei Forţe recent şi înainte de vreme înfiinţate, Forţele Spaţiale. Colegii plini de hachiţe şi dificila misiune de a asigura dominaţia americană în spaţiu îi vor da mult de furcă eroului. John Malkovich şi Lisa Kudrow apar în roluri secundare.

 

Ce filme şi seriale vei vedea în mai pe Netflix?

 

cinemagia.ro

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.