Jump to content

AirPods Studio vor putea detecta contactul cu gatul si capul


Dark Night
 Share

Recommended Posts

AirPods Studio contact

 

AirPods Studio este o noua pereche de casti over-ear pe care compania Apple o pregateste pentru lansare in momentul de fata, iar conform unor informatii aparute astazi, se pare ca va avea capacitatea de a detecta contactul cu gatul si capul.

 

AirPods au capacitatea de a detecta contactul cu urechea, si opresc muzica in momentul in care sunt scoase, dar noua pereche va face chiar mai mult decat atat si va putea detecta momentul in care le luam de pe cap, si le lasam pe gat.

Ideea in sine e una foarte buna, iar la cat vor costa AirPods Studio e normal sa aiba si functii ceva mai avansate pentru a ne permite sa ne bucuram de experienta pe care ne-o ofera in utilizarea zilnica.

 

Separat de asta, se pare ca AirPods Pro vor avea un senzor special care sa detecteze care este urechea dreapta, si care este cea stanga, iar in functie de aceasta detectare vor reda si canalele audio pentru urechea potrivita.

 

“Una dintre caracteristicile cheie ale AirPod-urilor obișnuite este detectarea urechilor, care întrerupe automat melodia atunci când scoateți căștile. Am aflat că AirPods Studio va avea o caracteristică similară, dar va funcționa într-un mod diferit. În locul detectării urechilor, Apple lucrează la includerea unor senzori care pot detecta dacă căștile sunt pe cap sau pe gât. Un alt senzor nou va putea detecta urechile stânga și dreapta pentru a rula automat canalele audio. Aceasta înseamnă că nu este probabil să existe o parte dreapta sau greșită pentru a utiliza AirPods Studio, în timp ce căștile actuale au canale fixe la stânga și la dreapta.”

 

Sursa

Edited by AT DarkNight
Corectare a unei greșeli gramaticale.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.