Jump to content

A fost zărit un APU Ryzen cu 8 nuclee


Recommended Posts

Review AMD Ryzen 3 3rd Gen

 

Mai avem de așteptat câteva luni bune până ce vor sosi pe desktop procesoarele Ryzen din seria 4000, create folosind arhitectura Zen 3. Așa că până atunci avem parte de zvonuri, leak-uri și tot tacâmul de lucruri asociate eternului circ premergător unei lansări.

 

Mai avem de așteptat până ce vom vedea dacă așa chiar va sosi pe piață, sau dacă pur și simplu cineva s-a plictisit. Iar în cazul în care vă întrebați cine s-ar baza pe un iGPU la un procesor ce cu siguranță va costa peste 1500 de lei, răspunsul ar fi „multă lume”. Nu sunt tocmai puține aplicații ce încă nu beneficiază în vreun fel de accelerare de compute de la o placă video, dar ar beneficia bine de folosirea unui număr mare de nuclee rapide (sau măcar puține rapide și rulată de mai multe ori sau alături de alte aplicații). Iar la acel gen de sistem nu prea ar avea rost să pui o placă video, chiar dacă este un cartof de 710.

 

Lucrurile se simplifică foarte mult atunci reduci numărul de componente suplimentare pe care trebuie să le îngrămădești într-un buget. Motiv pentru care pe segmentu „office”, i3-urile continuă să fie la putere pentru integratorii de sisteme.

 

Ce e drept, poate un 4600G ar fi fost o idee mai bună.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.