Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dacă-l vinde pe Coman, Becali are deja cu cine să-l înlocuiască. ”Suntem de aceeași calitate”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (5.08.2019)

 

Valentin Gheorghe a avut unul dintre cele mai bune sezoane ale sale în această ediție de campionat. Mijlocașul ofensiv de la Astra nu se ferește să-și exprime simpatia pentru rivala din paly-off, FCSB, pe care o consideră că ”este Steaua”.

Gheorghe consideră că ar face față la FCSB și nu se teme de eventualele critici pe care le-ar putea primi de la Gigi Becali.

”Eu consider că cea de acum, FCSB este Steaua. Când eram mic, eram îndrăgostit de Petrolul, pentru că mergeam cu tata la meciuri. Îmi plăcea Steaua, pentru că o vedeam în cupele europene.

Până la urmă, dânsul (n.r. - Gigi Becali) bagă bani acolo și își dorește binele echipei, chiar dacă mai ceartă un jucător sau altul. Ați văzut că până la urmă îi periază.

Și dânsul are nervii lui, dar cu siguranță eu aș face față la orice echipă din Liga 1”, a declarat Gheorghe pentru Prosport.

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.