Jump to content

Audi a lansat noul A8 L Security: versiunea blindată a limuzinei germane rezistă la gloanțe și explozii


TLG George
 Share

Recommended Posts

843415l.jpg?ts=1589370709

 

 

  Audi A8 L Security este versiunea blindată a vârfului de gamă din portofoliul producătorului german. Modelul a fost blindat conform certificării VR9 și poate rezista unor atacuri cu muniție de calibru 7.62 de 51 de milimetri.

 

  Noul A8 L Security a fost blindat conform certificării VR9, ceea ce înseamnă că modelul german poate rezista atacurilor cu muniție de calibru 7.62 de 51 de milimetri. Mai mult decât atât, reprezentanții Audi spun că zonele vitrate au fost certificate VR10, iar caroseria poate proteja pasagerii chiar și în cazul unui atac cu o grenadă HG85.

 

  În cazul în care ușile rămân blocate, A8 L Security dispune de un sistem special pentru detonarea balamalelor, astfel încât pasagerii să nu rămână blocați. În același timp, mașina a fost echipată cu un sistem central pentru stingerea incendiilor, dar și cu un sistem special de climatizare.

 

  În urma modificărilor aduse, masa totală a modelului german se apropie de 3.9 tone. În aceste condiții, sub capota lui A8 L Security se află motorul pe benzină V8 4.0 litri cu 571 de cai putere și 800 NM , aceeași unitate disponibilă în prezent pe S8. Resursele sunt gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6.3 secunde (3.8 secunde în cazul lui Audi S8), în timp ce viteza de top a fost limitată la 210 km/h.

 

SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.