Jump to content

BMW confirmă planurile pentru mașinile electrice pe pile de hidrogen: primele modele de serie vor apărea după anul 2025


TLG George
 Share

Recommended Posts

BMW confirmă planurile pentru mașinile electrice pe pile de hidrogen: primele modele de serie vor apărea după anul 2025 - Poza 1

 


  BMW va lansa primul model de serie pe pile de hidrogen după anul 2025, pentru ca după anul 2030 să aibă o gamă diversificată, în funcție de infrastructură și de cererea din partea clienților.

 

  Pe numele său complet BMW i Hydrogen Next, conceptul va primi o versiune de serie în ediție limitată în 2022. Pe termen lung, constructorul german își propune lansarea unui model electric de serie pe pile de hidrogen după anul 2025 și alcătuirea unei game diversificate de astfel de modele după anul 2030.

 

  Prototipul BMW i Hydrogen Next prezentat anul trecut oferă în total 374 de cai putere și are două rezervoare de hidrogen de 6 litri care permit atingerea unei autonomii de circa 500 de kilometri.

 

  Tehnologia este dezvoltată în cadrul unui parteneriat cu Toyota, constructorul japonez care oferă de mai mulți ani modelul Mirai pe pile de hidrogen, în special în Japonia și pe piețele vest-europene unde există deja o infrastructură primară de stații de alimentare cu hidrogen.

 

SURSA

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.