Jump to content

Setul wireless Samsung Galaxy Buds+ acceptă acum Bixby Routines


eB Arhix
 Share

Recommended Posts

Samsung-Galaxy-Buds-accepta-acum-Bixby-Routines-696x392.png.80ca6525127cb97b8431919c210a33bd.png

 

 

Există o mulțime de servicii excelente pentru crearea de „rutine” cu gadget-urile tale. Dacă vă aflați în ecosistemul Samsung, Bixby Routines sunt o opțiune foarte bună. Are multe dintre funcțiile similare pe care le așteptați de la un serviciu de rutine, inclusiv integrarea cu dispozitivele. Acum setul wireless Samsung Galaxy Buds+ a primit Bixby Routines.

 

Setul total wireless Galaxy Buds+ a fost lansat anul acesta alături de seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. A fost primit foarte bine de utilizatorii și este în continuare foarte bine vândut. De asemenea, Samsung a lansat permanent diferite actualizări pentru aceste căști.

 

Galaxy Buds+ acum cu Bixby Routines


Anterior, setul cu adevărat wireless Galaxy Buds+ putea fi folosit doar pentru acțiuni „Dacă – If”, ca orice alt dispozitiv Bluetooth. Asta înseamnă că puteți automatiza acțiunile când mugurii dvs. se conectează la telefon. Cu toate acestea, o actualizare recentă la Bixby Routines a adăugat și clauze „Atunci – Then” pentru Buds+.

Nu suntem siguri ce versiune Bixby Routines a adăugat această nouă listă de acțiuni Galaxy Buds+. Este posibil să fie aceeași actualizare care a introdus condiția orientată la jocuri. Se pare că noile acțiuni „Dacă” și „Atunci” sunt disponibile doar pentru Galaxy Buds+, nu funcționează cu Galaxy Buds.

Conform XDA-Developers, utilizatorul Reddit madn3ss795 a oferit câteva exemple despre ce puteți face cu Samsung Galaxy Buds+ și Bixby Routines:

 

  • Modul de joc doar la jocuri
  • Sunet ambiental când sunteți în afara casei
  • Egalizator Ștergeți când utilizați o aplicație de știri
  • Activați / dezactivați notificarea de citire numai la o oră și / sau loc setate

 

Puteți vedea rapid cum rutinele Bixby pot fi un plus practic la Galaxy Buds+. Având caracteristici precum modul de joc – Gaming Mode și sunetul ambiental – Ambient sound, setul Samsung este excelent. Dar în final, dacă vi se pare dificil și incomod să le activați și să le dezactivați, nu le veți mai folosi, Bixby Routines va face acest lucru. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Galaxy Buds+ și Apple AirPods Pro.

 

sursa:ilovesamsung.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.