Jump to content

Primul fotbalist de la FCSB de care Gigi Becali se desparte. Argumentele miliardarului


Reedorf
 Share

Recommended Posts

gigi becali

 

Gigi Becali a decis să trimită mai mulți jucători în șomaj tehnic. Printre fotbaliștii care nu mai fac parte din planurile sale se află și Marko Momcilovic (32 de ani) căruia i s-a transmis deja să-și caute echipă.

Miliardarul din Pipera nu are ce să-i reproșeze fundașului sârb, dar a decis că nu mai vrea să-l păstreze în lot, cumva și împins de accidentările care l-au ținut departe de gazon pe fotbalist în ultimul an și jumătate.

Becali, criticat după ce i-a trimis în șomaj tehnic pe Planic și Momcilovic. Ce scrie presa din Serbia
Faptul că Gigi Becali a trimis în șomaj tehnic șase jucători, printre care Bogdan Planic și Marko Momcilovic, a ajuns la urechile jurnaliștilor din Serbia.

Aceștia își apără compatrioții și scriu că cei doi sârbi de la FCSB vor să plece de la echipă la finalul sezonului. Planic este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, club care s-a despărțit recent de Tiago Ferreira și Ivan Martic.

"Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță sfârșitul sezonului pentru a o părăsi pe FCSB. Vor scăpa astfel de controversatul șef Gigi Becali. La începutul lunii salariile lor au fost reduse la 485 de euro. Nu își doresc să mai suporte vreodată o astfel de umilință publică și vor pleca la o altă echipă de îndată ce se termină campionatul”, scriu sârbii de la Mozzart Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.