Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FCSB, la prima zi de pregătire organizată! Cum s-au antrenat elevii lui Bogdan Vintilă


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:ANTRENAMENT FCSB (5.02.2020)

 

FCSB a efectuat astăzi prima sesiune de pregătire organizată la baza sportivă din Berceni. Echipa lui Bogdan Vintilă a realizat o nouă serie de teste pentru COVID-19, astfel că are posibilitatea să se antreneze în izolare.

Jucătorii vicecampioanei s-au pregătit în grupuri de câte patru, fiind supervizați de câte un membru al staffului tehnic și al staffului medical.

În imaginile oferite de FCSB, pot fi observate mai multe exerciții specifice, în toate fiind inclusă și mingea.

La final, fotbaliștii echipei patronate de Gigi Becali au organizat un meci de tenis cu piciorul, doi contra doi.

 

După Dinamo, care s-a reunit la baza de la Săftica vineri dimineață, și jucătorii celor de la FCSB au intrat în cantonament la complexul clubului, din Berceni. ”Roș-albaștrii” au efectuat o nouă serie de teste pentru coronavirus, iar de astăzi au fost reluate antrenamentele, în grupuri de câte patru jucători, cel puțin pentru perioada următoare.

Jucătorii și membii staff-ului tehnic de la FCSB vor rămâne la baza clubului, în izolare, în următoarele 14 zile, conform măsurilor stabilite de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.


Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.