Jump to content

Michael Jordan, luat la țintă de un fost campion NBA: "Era un simplu marcator!


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Michael Jordan #23

 

Channing Frye (37 de ani), fostul coleg al lui LeBron James la Cleveland Cavaliers, este de părere că fostul superstar al lui Chicago Bulls, Michael Jordan, îi este inferior vedetei de la LA Lakers în unele privințe.

Frye a făcut parte din echipa celor de la Cavs care a câștigat pentru prima dată în istoria clubului titlul NBA, în 2016, împotriva celor de la Golden State Warriors.

Channing Fyre îl consideră pe LeBron James superior lui Michael Jordan
Toată lumea se întreabă care dintre Jordan și LeBron James este jucătorul mai bun, iar americanul și-a dat cu părerea în acest sens, în favoarea fostului său coleg:

"De fapt, Jordan avea o singură sarcină, trebuia să facă un singur lucru. El a fost doar un marcator. A făcut-o extraordinar de bine, însă sunt de părere că modul în care echipa lui câștiga meciurile nu s-ar mai preta la jocul de baschet din zilele noastre.

Mai mult, cred că niciun jucător nu ar mai vrea acum să joace în echipă cu el", a explicat Channing Fyre pentru Talkin' Blazers.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.