Jump to content

Bug camere la rob


Kernobyl

Recommended Posts

Stima si respect!

Am finalizat cu succes un rob si pe la 03:55 in aceasta dimineata l-am inceput si pe cel de-al doilea, toate bune si frumoase pana cand unul din colegii mei s-a dus sa sparga camerele ramanand la ultima care n-o mai putea sparge. Ne-am chinuit jumatate de ora sa gasim o solutie dar nimic, l-am chemat si pe Loody ca era la datorie la ora aceea si a spus ca daca as face un ticket as putea macar sa-mi primesc, sa ne primi, banii inapoi pentru timpul pierdut. Am stat 30 minute practic sa facem un nimic, sa nu mai vorbesc ca era ora 4 dimineata cand puteam sa dorm.. Nu stiu daca e ceva ce tine de de-sync la playerului respectiv ce era sniper, adica Cedry2kk, sau e server-side, cert e faptul ca e timp pierdut si daca nu recuperez ceva inapoi as vrea macar sa postez aici ca poate s-au confruntat si altii cu problema asta [ si sunt sigur ca da ] si poate nu au postat.

Multumesc frumos, sper sa se face ceva.

Aici cateva poze cu conversatia cu baietii si cu Loody,

https://imgur.com/a/1rnq3h3

Link to comment
Share on other sites

Poate a avut desync baiatul care a fost responsabil cu spargerea camerelor. Ce-i drept n am mai dat rob de 192 de zile cum is in PD, dar alta explicatie nu vad, deoarece ai zis ca la primul rob a fost totul ok si doar la cel de-al doilea nu a mai mers.

Link to comment
Share on other sites

Salut Robben, cred ca era Sf City Hall, langa sediul FBI acolo, jos.

Am mai intampinat iarasi o problema, de data asta la rob solo, am patit-o ieri seara si azi dimineata la fel, si m-am gandit sa filmez, din pacate n-am filmat tot robul.

Dupa cum se vede in clip la un moment dat in timp ce ma indrept spre checkpoint imi dispare si e de negasit, am incercat si sa intru sa ies din cladire, sa dau anime uri, stopanim, nimic. Si nu cred ca e vorba de desync, pentru ca am participat ulterior la un alt rob si a functionat, ce sa vezi. Nu stiu ce sa zic ,dar.. e nasol.

 

Link to comment
Share on other sites

Voi închide acest topic pentru că problema nu a putut fi reprodusă. Este posibil să fi fost o desincronizare pe moment, e posibil să fi fost o problemă legată de vreun bug care a fost rezolvat între timp, sunt multe posibilităţi. Cert este că în acest moment nu există astfel de probleme cu sistemul de rob. Revino cu un topic dacă mai întâmpini diverse erori.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.