Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dorin Goian visează s-o antreneze pe FCSB! Ce spune de Gigi Becali și când crede că va fi posibil


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:VALERENGA FC-STEAUA BUCURESTI, CUPA UEFA (14.09.2005)

 

Fostul mare fundaș central, care a jucat și pentru actuala Rangers FC, unde se află Ianis Hagi, este conștient că are  mult de lucru până să ajungă candidat la funcția de ”principal” al roș-albaștrilor, dar acest lucru îl ambiționează. Deocamdată, ”Goe” se poate mândri doar cu o experiență la Bucovina Rădăuți, din Liga 3.

”E puţin cam devreme să mă gândesc acum la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB). Clar, mi-aş dori enorm de mult, într-un viitor, să am şansa să antrenez acolo.

Deocamdată, cel puţin la nivel de experienţă, încă am de acumulat”, a spus Goian pentru AntenaSport.

 

Goian, care a fost și căpitanul grupării din Liga 1 știe foarte bine că la FCSB, ca să reziști, trebuie să te descurci și în relația cu Gigi Becali.

”Steaua (n.r. - actuala FCSB) este o echipă mare, tot timpul a fost presiune şi când lucrurile merg bine şi echipa câştigă, toate sunt OK.

Când încep să nu mai apară rezultate, atunci clar că vin şi criticile. Clar, când echipa câştigă, joacă bine şi criticile din partea patronului nu mai sunt atât de dese”, a mai spus Goian.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.