Jump to content

Reghecampf, pe urmele lui Becali! ”E o ură foarte mare împotriva echipei Steaua!”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

reghecampf stanciu

 

După Gigi Becali, care se teme de o conspirație împotriva sa, în acest play-off, din cauza răutății pe care o au unii față de el și Laurențiu Reghecampf susține ideea unei uri ”împotriva echipei Steaua”.

”Ar trebui să aibă 15-20 de puncte avans, la intrarea în play-off”, așa crede Reghecampf că FCSB ar putea lua titlul fără să se mai teama.

Fostul tehnician al roș-albaștrilor consideră că poate și selecția jucătorilor a fost făcută greșit, dacă nu s-a mai luat titlul de 5 ani. Totuși, acesta laudă actualiifotbaliști ai echipei lui Becali.

Reghecampf: ”Este o ură foarte mare împotriva echipei Steaua”
”Există o ură foarte mare împotriva echipei Steaua. Porbabil ar trebui să intre în play-off cu 15-20 de puncte avans, și atunci ar fi siguri campioni. Probabil acest sistem nu avantajază Steaua.

Poate selecția nu a fost făcută cum trebuie, în acești ani, poate din această cauză nu s-a mai câștigat campionatul, nu știu”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Pro X.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.