Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Demo pentru Marvel’s Iron Man VR. Când va fi lansat jocul pe PlayStation VR


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Demo pentru Marvel’s Iron Man VR. Când va fi lansat jocul pe PlayStation VR

 

Sony Interactive Entertainment a anunțat că acum, prin intermediul PlayStation Network, este disponibil un demo pentru Marvel’s Iron Man VR. Evident, pentru a juca versiunea demo, aveți nevoie de un headset de realitate virtuală PlayStation VR.

 

Pe lângă posibilitatea de a “intra”, prin intermediul realității virtuale, în costumul de Iron Man al miliardarului Tony Stark, această versiune demo pentru Marvel’s Iron VR include misiunea “Malibu”, ce joacă rolul de tutorial al jocului, o secvență cinematică interactivă în care îi veți regăsi atât pe Tony Stark, cât și pe Friday și Pepper Potts, misiunea principală “Out of the Blue”, precum și două challenge-uri opționale: Flight Challenge și Advanced Combat Challenge.

 

 

 

Marvel’s Iron Man VR va fi inclus și într-un bundle cu două controllere PlayStation Move

 

În plus, cei de la Sony Interactive Entertainment au anunțat că Marvel’s Iron VR, realizat de studioul Camouflaj, va fi disponibil și într-un pachet special, ce va include, pe lângă discul fizic cu jocul propriu-zis, un set format din două controllere PlayStation Move.

 

Demo pentru Marvel’s Iron Man VR

 

Acest pachet va fi disponibil în magazinele de profil la un preț echivalent cu 99,99€.

 

Jocul Marvel’s Iron VR urmează să fie lansat pe 3 iulie 2020, în exclusivitate pentru PlayStation 4 și PlayStation VR.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.