Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când se lansează Valorant, noul shooter multiplayer de la producătorii lui League of Legends


 Share

Recommended Posts

Când se lansează Valorant, noul shooter multiplayer de la producătorii lui League of Legends

 

Încă de la anunțarea jocului sub numele de cod Project A, întrebarea de pe buzele tuturor a fost “când se lansează Valorant?”, noul first person shooter multiplayer de la Riot Games, producătorii lui League of Legends.

 

Ei bine, după o perioadă prelungită de closed beta, în care singura metodă de a putea încerca jocul era prin intermediul cheilor puse la dispoziție de anumiți streameri de pe Twitch, Riot Games se pregătește de lansarea versiunii stabile a jocului Valorant, programată pentru 2 iunie 2020.

 

Din păcate pentru participanții in closed beta, accesul acestora la joc le va fi întrerupt de pe 28 mai, perioada dintre acest termen și data de lansare urmând să fie folosită de Riot Games pentru a reseta conturile jucătorilor, pentru a adăuga conținut nou sau pentru a adăuga servere noi în mai multe locații de pe glob, în încercarea de a reduce lag-ul pentru o categorie cât mai numeroasă de jucători.

 

De asemenea, când se lansează Valorant, jocul va beneficia, față de ediția beta, de o hartă nouă, de un nou agent jucabil, precum și de un nou mod de joc, care nu va fi însă Deathmatch.

 

Valorant își propune să fie un shooter multiplayer orientat către confruntările dintre două echipe a câte cinci jucători. Este folosit, de asemenea, conceptul de multipli eroi jucabili, fiecare cu propriile abilități speciale, în stilul Overwatch, însă cu un gameplay mult mai axat pe schimburile de focuri propriu-zise. Cu alte cuvinte, stilul artistic din Valorant ar trebui să fie foarte familiar fanilor Overwatch, în timp ce gameplay-ul va face cu ochiul pasionaților de Counter-Strike.

 

 

Se lansează cu un sistem anti-cheat controversat

 

Producătorii promit pentru lansarea lui Valorant nu mai puțin de opt eroi jucabili, fără legătura cu universul League of Legends, precum și patru hărți. Echipa realizatoare pune un accent deosebit de optimizarea tehnologiei și infrastructurii online din spatele jocului, Riot Games promițând îmbunătățiri semnificative în ceea ce priveste prevenirea lag-ului sau detectarea și eliminarea trișorilor.

 

De altfel, sistemul anti-cheat utilizat de Valorant, botezat Vanguard, a stârnit numeroase controverse, acesta rulând constant pe PC-urile utilizatorilor dacă aceștia nu aleg să-l dezactiveze atunci când nu joacă. În ciuda explicațiilor și asigurărilor venite dinspre Riot Games, astfel de politici nu sunt bine văzute de majoritatea gamerilor.

 

În schimb, în privința performanței, Valorant ar trebui să ruleze cu cel puțin 30 de cadre pe secundă pe computerele cu specificațiile minime (acestea pot fi și mai vechi de zece ani!) și între 60 și 144 de cadre pe secundă pe sistemele moderne.

 

Valorant, extrem de popular pe Twitch, noul titlu preferat în eSports

 

Odată cu apariția ediției closed beta din aprilie, Valorant a devenit unul dintre cele mai vizionate jocuri pe Steam, în prima sa zi de beta jocul celor de la Riot adunând nu mai puțin de 1,7 milioane de spectatori în același timp. De altfel, unii jucători profesioniști, precum Jay ‘Sinatraa’ Won (MVP-ul din Overwatch League in 2019), au anunțat că renunță la titlurile pe care le abordau până acum, dedicându-se în schimb noului Valorant.

 

Valorant va fi lansat pe 2 iunie 2020 pentru PC și va fi disponibil, gratuit, în regim Free-to-play.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.