Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

La toamnă avem plăci grafice noi


Recommended Posts

Игровые видеокарты GeForce RTX 2070 SUPER | NVIDIA

 

Din moment ce majoritatea evenimentelor de tehnologie pentru anul acesta au fost destul anulate, nu prea au fost multe ocazii pentru AMD sau Nvidia să anunțe produse noi dedicate publicului larg. Sigur, pot să anunțe lucruri în propriile mini-conferințe doar on-line, dedicate sectoarelor specializate ce nu au nevoie de cine știe ce marketing. Dar e cam greu să informezi astfel publicul larg.

 

Așa că din moment ce în septembrie vom avea parte de un Computex, pare că atunci vor fi dezvăluite noile plăci video pe care le vom folosi pentru următorii doi ani. Conform veștilor care circulă acum prin presă, din această toamnă vom vedea pe piață noi modele Radeon și GeForce, inițial în cantități moderate, urmând ca spre iarnă să ajungă peste tot.

 

Și ce are de oferit această nouă generație? Pe de o parte, mai multă performanță. Pe de alta, Ray Tracing pentru toți. Acum trebuie doar să așteptăm să vedem ce prețuri vor avea noile plăci. Nu de alta, dar a tot existat o tendință cu ultimele două generații ca prețurile să fie mărite cam cu 50 de dolari față de modelele echivalente din generația trecută.

 

Știu că unii vor spune iarăși „dar e mai performant, are sens să fie mai scump acest 3050 față de ăla vechi”. Mergând pe această idee, am da pe un 6050 cât pentru un 2070. Bine, vom mai avea și inflație… și cine mai știe ce altceva în următoarele luni. A fost un an plin de evenimente neplăcute. Ar mai putea urma câteva.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.