Jump to content

Ne așteaptă un Ryzen 3000 Refresh


Recommended Posts

AMD anuta noile procesoare Ryzen 3000 si primul chipset cu suport ...

 

Au început să apară urme pe internet că AMD mai pregătește ceva pe lângă noile procesoare din seria Ryzen 4000, bazate pe Zen 3. Ce exact? Noi variante de procesoare Ryzen 3000 bazate pe Zen 2.

 

Urme ale acestor procesoare și-au făcut apariția atât în leak-uri diverse de pe internet, a căror autenticitate nu poate fi verificată, cât și în materiale oficiale de la Gigabyte, ce menționează direct Matisse Refresh.

 

Două procesoare sunt numite direct în leak-uri, un Ryzen 7 3750X și un Ryzen 7 3850X, ce ar trebui să fie dezvăluite la mijlocul lunii viitoare. Nu sunt disponibile alte detalii despre aceste procesoare.

 

Așa că ce ar putea să aducă? Din moment ce este vorba doar de un refresh, cu siguranță nu vorbim de mai multe nuclee. Dar ar putea beneficia de un proces de producție ceva mai bine finisat de la TSMC, ceea ce ar putea duce la eficiență mai bună, poate temperaturi mai mici, poate chiar frecvențe ceva mai mari.

 

Și de ce ar mai lansa AMD așa ceva, dacă tot urmează să apară seria 4000? Pentru că Intel doar ce a lansat o serie de procesoare nouă, ce vine cu prețuri foarte bune.

 

Ar trebui să știm mai multe peste o lună.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.