Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Doliu in lumea fotbalului! Un fundas englez a murit la doar 23 de ani


Kenobi
 Share

Recommended Posts

doliu-in-lumea-fotbalului-un-fundas-engl

 

O noua veste tragica a cutremurat fotbalul din toata lumea! Fundasul britanic Christian Mbulu, in varsta de doar 23 de ani, a incetat din viata pe 26 mai. 

Clubul la care evolua in prezent, Morecambe, din Liga a 4-a engleza, a facut anuntul pe internet. 

 

"Toti oamenii de la Morecambe sunt extrem de indurerati de vestea decesului lui Christian Mbulu. Pe aceasta cale, ne dorim sa transmitem sincere condoleante familiei si prietenilor sai, in aceste momente extrem de dificile."

 

De-a lungul carierei, fotbalistul a trecut si pe la Motherwell (Scotia) si Millwall (Anglia), oficialii celor doua cluburi transmitand si ei mesaje emotionante. 

 

"Suntem devastati sa aflam ca fostul nostru jucator, Christian Mbulu, s-a stins din viata la vârsta de 23 de ani. Suntem cu sufletul alaturi de membrii familiei, in aceste clipe grele", au scris reprezentantii lui Millwall, in timp ce oficialii formatiei scotiene au declarat: 

 

"Suntem socati de vestea decesului lui Christian. Era un tanar foarte prietenos si placut, pe care toata lumea il aprecia. Gandurile noastre se indreapta catre familia lui in aceasta perioada extrem de grea."

 

Cauza mortii tanarului fotbalist nu a fost inca dezvaluita, dar, potrivit declaratiilor facute de oamenii legii, moartea lui nu este tratata ca fiind suspecta.

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Kenobi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.