Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noul G-Shock Frogman vine cu conexiune Bluetooth și carcasă din fibră de carbon


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Noul G-Shock Frogman vine cu conexiune Bluetooth și carcasă din fibră de carbon

 

Casio a lansat o nouă versiune a popularului model de ceas G-Shock Frogman, care oferă un mix de tehnologii vechi și noi.

Designul a rămas cel clasic, ușor de recunoscut. Ceasul, gândit pentru cei care fac scufundări, vine cu față analog, dar include conectivitate Bluetooth.

 

Carcasa nu mai este realizată din metal și rășini, ci din fibră de carbon, care îi oferă o rezistență sporită și dimensiuni mai mici.

Fața, care dispune de iluminare LED la nevoie, este acoperită cu cristal safir, iar brățara este rezistentă la pete și apă sărată. Ceasul este în continuare rezistent la șocuri și poate fi scufundat până la o adâncime de 200 de metri.

 

frogman-1.jpg

 

Prin Bluetooth, noul Frogman se conectează la smartphone-uri și poate fi administrat prin intermediul aplicației G-Shock Connected. Cei care fac scufundări pot strânge puncte și adăuga imagini.

 

Funcțiile smart oferit sunt puține și simple, deoarece ceasul are acumulator standard. Aceasta se încarcă de la soare, dar poate rezista câteva luni în locuri în care lumina nu ajunge.

 

La fel ca și modelele anterioare Frogman, noul model, GWF-A1000, nu este ieftin și costă 800 de dolari.

Sunt disponibile trei culori: negru, albastru navy și roșu.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.