Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Children's Day Quest and Gift [RPG Discounts]


Kelton
 Share

Recommended Posts

14 hours ago, ribe said:

Cate ceva despre quest...

 

Ideea in sine a quest-ului este buna, atat si premiile.

 

Dar... E 2020 si acest joc din 2004 sta deja intr-un "picior". Cam aiurea sa alergi dintr-un oras in altul, x sau y mai au un infernus, altii au maverick dar un civil de level 10 sau incepator cum vreti sa-i ziceti, are o tampa, sa te duci 2.3k km dintr-un oras in altul de atatea ori pai cred ca mai mult te enervezi decat sa te distrezi, daca iti mai bubuie tampa de 4, 5 ori, aia e ziua toata. In ideea asta ar inseamna sa creasca activitatea la ore jucate pe server, in regula. Numai zic ca pe auto ls-lv daca treci pe acolo 70% ai sanse sa bubui din cauza aglomeratiei, mai ales daca ai Infernus, mai multe sanse ai cu cadrona in situatia asta. Odata ati facut un quest asemanator dar mergeai la orice casa voiai, ala da! Sau macar faceati sa ramana checkpoint-urile numa' la casele dintr-un singur oras, azi SF, maine LV, apoi LS, ma rog. Se putea face ceva mai fun pe b-zone, avand in vedere ca suntem in 2020 pe un joc din 2004.

macar daca faceau si ei proiect european, autostrada LS-SF ca rivalii, questul sa fie pt inaugurarea ei, sa mergi dintr-un oras in altul ??

Edited by TheTom
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Anette said:

sa vezi ce misto e cand sunt in mijlocul orasului SF si imi da casa de pe chilliad cu infernus..

/killcp, schimbi locația și dai din nou /startquest până prinzi o locație mai bună :)

1 hour ago, ITeLeDe said:

@Kelton Cum imi recuperez si eu questu facut la 00:00? .... Ca finishquest nu s-a putut. Si intru in joc si pa. Trebuie sa-l refac... misto... ce sa zic.

Trebuie să verifice scripterul care e problema. Momentan e plecat de acasă, dar se va rezolva într-un fel sau altul.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, ROBBEN ToV said:

Eu am inceput quest-ul azi pe la 12:00 si l-am terminat fara probleme, mi-am luat si premiul. Nu inteleg de ce unii au probleme si altii nu.

Poate tu ai facut questul singur. Cei care fac questul singur nu au probleme.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, ROBBEN ToV said:

Eu am inceput quest-ul azi pe la 12:00 si l-am terminat fara probleme, mi-am luat si premiul. Nu inteleg de ce unii au probleme si altii nu.

Din ce am mai auzit e bug la astia care au facut quest impreuna cu alții. @Kelton noi care am terminat ziua si am dat finish si nu am primit premiile ce facem? So resetat  si ala am 0/50 ...

Link to comment
Share on other sites

La multi ani! Multumim de Quest si Giftbox, dar totusi ne e dor de Quest-urile clasice cu obiecte. Ar fi fost frumos sa fi avut de gasit acadele, jucarii, etc...

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, TheTom said:

macar daca faceau si ei proiect european, autostrada LS-SF ca rivalii, questul sa fie pt inaugurarea ei, sa mergi dintr-un oras in altul ??

Pe bune

Link to comment
Share on other sites

On 5/30/2020 at 1:05 PM, Kelton said:

bXjoBTo.png

 

:ro: 

 

Am dorit ca anul acesta să adăugăm un Quest de Ziua Copilului pe care să-l puteți face alături de prieteni. Așadar am lucrat la un Quest care poate fi făcut în echipe de câte doi dacă doriți ajutor sau de unii singuri dacă nu aveți cu cine.

 

Questul de Ziua Copilului va fi disponibil în perioada 1 Iunie - 7 Iunie pentru toți jucătorii serverelor noastre.

  • În fiecare zi de Quest va trebui să livrați câte 50 de cadouri la case primite aleatoriu pe server. 
  • Questul poate fi început folosind comanda /startquest unde veți fi întrebați dacă doriți să-l faceți singuri sau să vă ajute un prieten. Dacă optați pentru varianta cu ajutor, atunci introduceți numele prietenului, iar dacă acesta acceptă va putea folosi și el comanda /startquest pentru a vă ajuta să terminați Questul mai repede.
  • Fiecare dintre cei doi va primi apoi propria casă la care trebuie să livreze cadoul. Așadar dacă sunteți doi, Questul va fi finalizat în jumătate timpul.
  • Dacă doriți să schimbați partenerul pentru Quest folosiți comanda /cancel quest, iar apoi veți selecta un partener nou când folosiți /startquest.
  • Nu trebuie să livrați cadourile la toate casele consecutiv, ci puteți folosi comanda de /killcp pentru a lua o pauză de la Quest și /startquest când doriți să îl reluați.
  • De reținut că scopul partenerului este să ajute inițiatorul Questului să-l finalizeze mai repede și nu are alte beneficii.
  • Folosiți comanda /questhelp pentru a vă urmări progresul.
 
Premii:
  • Premiul principal pe care-l primește toată lumea în mod automat: o sumă aleatorie între $30,000 și $50,000, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Respect, o sumă aleatorie între 5 și 10 Gold. 
  • Premiul secundar care vă dă două variante de a alege 2 din 4 premii disponibile: o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Jaf, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Evadare, o sumă aleatorie între 5 și 10 Ore pentru Licențe, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Misiune. 
  • Bonus #1 care se obține la finalizarea a 4 Questuri și se premiază cu suma de 200 Gold
  • Bonus #2 care se obține la finalizarea a 6 Questuri și se premiază cu un premiu la alegere între: Car Slot, Hidden Color.

 

Pe perioada Questului vom avea activă și comanda de /getgift situată într-o locație special amenajată prin Los Santos. 

Comanda /getgift poate fi folosită de cel mult 4 ori pe zi și vă aduce ca premii următoarele: între $5.000 - $25.000, între 1 - 5 Puncte de Respect, între 10 - 50 Gold, între 1 - 5 zile de Cont Premium sau între 5 - 10 Puncte de Misiune.

 

wZm4qag.png

 

V-am pregătit de asemenea mai multe reduceri pe Shop-ul din joc de care puteți profita în această perioadă.

Atenție, imaginea de mai sus are doar rol publicitar și nu reprezintă reducerile reale din joc.

 

Reducerile vor fi disponibile până în 7 Iunie inclusiv.

 

Ghidul de cumpărături

Pasul 1: Înregistrează-ți un cont pe site-ul https://shop.b-zone.ro sau autentifică-te dacă ai deja cont.
Pasul 2: Adaugă-ți fonduri în contul tău. Vezi tutorialele de încărcare cont aici.
Pasul 3: Transformă creditul în Gold, plasând comenzi de pe pagina Order.
Pasul 4: Cumpără produsele dorite prin comanda [/shop] sau mergi la DealerShip [/buyvehicle]. 
Pasul 5: Bucură-te de achizițiile făcute!
 
Pentru orice nelămurire puteți solicita serviciul LiveSupport de pe siteul shop.b-zone.ro.

 
 

Tot nu l fac...

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, FloryN.EXE said:

Poate tu ai facut questul singur. Cei care fac questul singur nu au probleme.

 

6 hours ago, DuKe said:

Din ce am mai auzit e bug la astia care au facut quest impreuna cu alții. @Kelton noi care am terminat ziua si am dat finish si nu am primit premiile ce facem? So resetat  si ala am 0/50 ...

L-am ajutat dupa pe un prieten si nici el nu a avut probleme, am vazut ca s-au plans jucatori care l-au facut singuri.

Link to comment
Share on other sites

Ba, dar voi stiti sa faceti ceva din prima fara sa aveti probleme? Nu-i prima oara cand o dati in bara cu quest-ul. Am facut undeva la 40 am stat 2 ore si ceva, intru in joc nimic. Si nu doar eu. Pe langa asta din astea 40 nu se mai recupereaza nimic pot spune ca 2 ore am omorat mijlocul degeaba sa stau pe un scaun sa ma chinuiesc de dragul ca voi nu sunteti atenti si nu ganditit ce faceti.  Pe de alta parte, quest-ul iti ia 3 ore, inainte cand era questul clasiic si trebuia sa colectionezi 150 de ''obiecte'' cate 50 in fiecare oras iti lua 2 ore dar luai premiul cu totul. 

Questurile de genul trebuie sa dureze cel mult 30 minute pe zi ca altfel din distractie devine stres si asta nu este bine deloc. Pai decat sa stai 3 ore pe zi pentru 50k si nuj cat gold un car slot si hidd mai bine ma duc si fac job si castig triplu chiar si fac si gold din achivement. Parerea mea ca numarul cadourilor trebuie redus la 15 maxim!!! Iti ia 2 minute pe fiecare cadou. Si ar trebui ca ziua de ieri sa se dea la totii pentru ca nu-i cine stie ce tinand cont ca a fost gresala voastra. 

 

Dar pana la urma asta e B-zone...... n-ai ce face de ataia ani noi nu ne mai ridicam pe picioare si incepem sa ne ducem la fund din cauza unora din staff care nu stiu sa-si faca treaba...

 

Mergi în principiu aproximativ 1 minut, plus sau minus, între două case cu un vehicul decent și dacă știi conduce. Cu vehicule mai rapide sau elicoptere o să-ți ia mai puțin de atât.

Kelton, dar tu ai incercat de vorbesti? Iti ia cel putin 2 minute intre case! Noi ca playeri experimentati si cu masini decente dar un civil de level 10 ce are? O blista / phionix, ii ia cel putin 3-4 minute intre case daca il mai explodeaza si cineva pe autostrada e chin nu distractie. Bagati-va mintile in cap si faceti treburi ca lumea daca faceti daca nu stati degeaba si gata. Nu mai chinuiti playeri in halul asta ca dupa v-a miratii ca scade comunitatea si nu stiti cum

Edited by Madalin
Triplu post, la următoarea abatere primești warn.
Link to comment
Share on other sites

@AT.ValentinN ți-aș putea adresa exact aceeași întrebare, dar degeaba. Pe orice comunitate te vei duce, pe orice platformă ai intra, orice sistem de operare ai folosi, există buguri. Dacă firme gigantice precum Apple, Samsung, Steam, Rockstar au buguri la lucrurile pe care le dezvoltă și au echipe formate din sute/mii de oameni plătiți cu carul, te aștepți să nu existe ocazional greșeli pe un server de sa-mp unde lucrează un singur scripter? E foarte ușor să critici, dar dacă ai fi pus tu în locul lui, te-ai descurca oare mai bine? Mă îndoiesc de asta. Reține lucrurile acestea data viitoare când comentezi să te afli în treabă. Ești liber să ai o părere personală, evident, dar când văd astfel de păreri parcă scoase din burtă și total negândite... Și da, am testat personal cât îți ia să livrezi un cadou între case, iar media livrărilor făcute de mine cu NRG-ul, un vehicul care nu e nici prea rapid și nici prea încet, e 1 minut. Așadar nu știu cum îți ia ție 3 ore să faci acest quest, mai ales că-l poți face și alături de un prieten și timpul se împarte la jumătate. Dacă n-ai prieteni care să te ajute atunci e trist.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, AT Nic said:

Yes, is fixed. You need to make the quest again.

Alone or with friend. And what happen if I do it with a friend. Yesterday I did it twice and I got nothing 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kelton said:

@AT.ValentinN ți-aș putea adresa exact aceeași întrebare, dar degeaba. Pe orice comunitate te vei duce, pe orice platformă ai intra, orice sistem de operare ai folosi, există buguri. Dacă firme gigantice precum Apple, Samsung, Steam, Rockstar au buguri la lucrurile pe care le dezvoltă și au echipe formate din sute/mii de oameni plătiți cu carul, te aștepți să nu existe ocazional greșeli pe un server de sa-mp unde lucrează un singur scripter? E foarte ușor să critici, dar dacă ai fi pus tu în locul lui, te-ai descurca oare mai bine? Mă îndoiesc de asta. Reține lucrurile acestea data viitoare când comentezi să te afli în treabă. Ești liber să ai o părere personală, evident, dar când văd astfel de păreri parcă scoase din burtă și total negândite... Și da, am testat personal cât îți ia să livrezi un cadou între case, iar media livrărilor făcute de mine cu NRG-ul, un vehicul care nu e nici prea rapid și nici prea încet, e 1 minut. Așadar nu știu cum îți ia ție 3 ore să faci acest quest, mai ales că-l poți face și alături de un prieten și timpul se împarte la jumătate. Dacă n-ai prieteni care să te ajute atunci e trist.

Ok ba atunci sa presupunem ca iti ia 1 minut dar cu toate ca iti i-a mult mai mult decat spui tu 1x50 si cu ce mai explodezi si mai intra cnv in tine o ora. O ora? pentru ce? Sa o iau cum spui tu cu toate ca daca tu imi faci quest-ul asta intr-o ora eu iti donez 100 euro. Dar nu are cum deeoarece toti se plang nu doar eu. Ar venii undeva la 6 ore de munca cum ai spune tu pe toata durata questului Pentru ce ? :)) Se vede ca ne fraeriti.

4 minutes ago, AT.ValentinN said:

Ok ba atunci sa presupunem ca iti ia 1 minut dar cu toate ca iti i-a mult mai mult decat spui tu 1x50 si cu ce mai explodezi si mai intra cnv in tine o ora. O ora? pentru ce? Sa o iau cum spui tu cu toate ca daca tu imi faci quest-ul asta intr-o ora eu iti donez 100 euro. Dar nu are cum deeoarece toti se plang nu doar eu. Ar venii undeva la 6 ore de munca cum ai spune tu pe toata durata questului Pentru ce ? :)) Se vede ca ne fraeriti.

Si apropo nu compari tu Apple / Samsung cu samp-ul. :D 

Si daca tot v-a asumati vine acordati playerilor ziua de ieri in care au muncit ca ''prosti'' sa zic pe romaneste. A si apropo crezi ca daca te ajuta cineva ii alta chestie? :)) Ma gandesc asa logic ma ajuta un prieten in schimb dupa nu trebuie sa il ajut si eu pe el? Nu e tot mancarea aia de peste ca pierd timpul iara ? tot aici ajungem mestere.  Hai sa lasam lucrurile asa... macar bagati quest-uri vechi ca alea macar suntem siguri cu ele.

Edited by AT.ValentinN
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AT.ValentinN said:

Ok ba atunci sa presupunem ca iti ia 1 minut dar cu toate ca iti i-a mult mai mult decat spui tu 1x50 si cu ce mai explodezi si mai intra cnv in tine o ora. O ora? pentru ce? Sa o iau cum spui tu cu toate ca daca tu imi faci quest-ul asta intr-o ora eu iti donez 100 euro. Dar nu are cum deeoarece toti se plang nu doar eu. Ar venii undeva la 6 ore de munca cum ai spune tu pe toata durata questului Pentru ce ? :)) Se vede ca ne fraeriti.

În primul rând învață să scrii și să folosești cratima. Am spus că durează aproximativ un minut distanța dintre două cadouri, nu un minut în cap. Aproximativ poate însemna 10 secunde, 20 de secunde, 30 de secunde, 40 de secunde și așa mai departe în funcție de cum te miști. Dacă spre exemplu folosești un maverick timpul va fi mai aproape de 1 minut față de 2 minute. Eu testasem cu un NRG, ceea ce e un vehicul decent. Nu înțeleg deci cum ar lua cuiva 3 ore să termine questul, decât dacă nu cumva îl face alergând pe jos distanța aia sau cu vreo rablă de mașină, ceea ce nu face niciun sens din moment ce banii se fac relativ ușor. Evident că nu o să mă crezi, iartă dovada.

 

 

Am făcut 10 livrări, mi-a luat un total de 16 minute. Așadar în ritmul respectiv într-o oră și jumate terminam questul de unul singur. Reține faptul că aveam pornită filmarea, ceea ce-mi manca din performanțele jocului, motiv pentru care mă băteam ocazional stâlpi, cădeam din vehicul, etc. Deci dacă pot eu, o să poată și alții... decât dacă nu cumva lenea e prea mare. Oricum, nu e nimeni obligat să facă Questul. Însă dacă vreți premii, puneți osul la bătaie că nu vă dă nimeni mură-n gură. Să nu mai zic că dacă-l faci alături de un prieten timpul se împarte la 2. Deci aștept suta aia de euro :) 

 

1 hour ago, AT.ValentinN said:

Si apropo nu compari tu Apple / Samsung cu samp-ul.

Ba uite că fac o astfel de comparație. Firme cu cifre de afaceri in baza miliardelor au buguri și tu te aștepți ca la noi să nu fie. Oricum, dintr-un astfel de comentariu reiese că tu ai zero cunoștințe în domeniul de programare, deci mă opresc aici.

 

1 hour ago, AT.ValentinN said:

A si apropo crezi ca daca te ajuta cineva ii alta chestie? :)) Ma gandesc asa logic ma ajuta un prieten in schimb dupa nu trebuie sa il ajut si eu pe el? Nu e tot mancarea aia de peste ca pierd timpul iara ? tot aici ajungem mestere

Poate fi sau nu aceeași chestie. Eu poate am un prieten care și-a terminat deja questul și binevoiește să îmi ofere și mie o mână de ajutor, că în fond de aia suntem prieteni. Același principiu se practică și pe alte jocuri, dar din nou, degeaba explic.

 

Nu te chinui să mai răspunzi, ai demonstrat deja câtă cunoștință ai despre tema asta.

 

 

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Mr baha said:

Alone or with friend. And what happen if I do it with a friend. Yesterday I did it twice and I got nothing 

@Mr baha yesterday It has bug. It's fixed now and everything is fine. 
When you do it with friends, points will be done for the one who asked for help. For the one who is helping, he will receive nothing and will have to do for himself later.  

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kelton said:

În primul rând învață să scrii și să folosești cratima. Am spus că durează aproximativ un minut distanța dintre două cadouri, nu un minut în cap. Aproximativ poate însemna 10 secunde, 20 de secunde, 30 de secunde, 40 de secunde și așa mai departe în funcție de cum te miști. Dacă spre exemplu folosești un maverick timpul va fi mai aproape de 1 minut față de 2 minute. Eu testasem cu un NRG, ceea ce e un vehicul decent. Nu înțeleg deci cum ar lua cuiva 3 ore să termine questul, decât dacă nu cumva îl face alergând pe jos distanța aia sau cu vreo rablă de mașină, ceea ce nu face niciun sens din moment ce banii se fac relativ ușor. Evident că nu o să mă crezi, iartă dovada.

 

 

Am făcut 10 livrări, mi-a luat un total de 16 minute. Așadar în ritmul respectiv într-o oră și jumate terminam questul de unul singur. Reține faptul că aveam pornită filmarea, ceea ce-mi manca din performanțele jocului, motiv pentru care mă băteam ocazional stâlpi, cădeam din vehicul, etc. Deci dacă pot eu, o să poată și alții... decât dacă nu cumva lenea e prea mare. Oricum, nu e nimeni obligat să facă Questul. Însă dacă vreți premii, puneți osul la bătaie că nu vă dă nimeni mură-n gură. Să nu mai zic că dacă-l faci alături de un prieten timpul se împarte la 2. Deci aștept suta aia de euro :) 

 

Ba uite că fac o astfel de comparație. Firme cu cifre de afaceri in baza miliardelor au buguri și tu te aștepți ca la noi să nu fie. Oricum, dintr-un astfel de comentariu reiese că tu ai zero cunoștințe în domeniul de programare, deci mă opresc aici.

 

Poate fi sau nu aceeași chestie. Eu poate am un prieten care și-a terminat deja questul și binevoiește să îmi ofere și mie o mână de ajutor, că în fond de aia suntem prieteni. Același principiu se practică și pe alte jocuri, dar din nou, degeaba explic.

 

Nu te chinui să mai răspunzi, ai demonstrat deja câtă cunoștință ai despre tema asta.

 

 

Da bai nasule dar daca ''acel prieten a terminat quest-ul pe ziua de azi urmatoarea zi nu trebuie sa-l ajut si eu?'' Asa din bun simt. Ne tot laudam atat ca putem face quest-ul cu un prieten dar daca stam sa o luam logic trebuie sa-l ajutam si noi candva pe acel prieten si tot in timpul ala ajungi. Las-o asa....

Questurile de acest gen ar trebui sa dureze 30 minute maxim pe zi... 

Link to comment
Share on other sites

Mersi de informatii dar nu prea le vad rostul ca totii playeri spun ce spun si eu.. ca altfel nu ma apucam eu sa vorbesc aiurea pe aici, si mai ales am deschis subiectul de faza de ieri pentru ca am pierdut aproape 2 ore degeaba.... si nu intelege nimeni..

Link to comment
Share on other sites

Iti multumit @Kelton pentru quest

Iti multumim pentru cele 2 ore pierdute in data de 01.06.2020 la ora 12:00 deoarece nu exista update fara BUG masiv. ( si nu , nu este o greseala , am 1/7 si am facut questul de 2 ori )

Si nu , nu accept ca pe aceste servere de sa-mp sa avem scripteri de RPG. Scooby.do . totusi.... @Kelton Sa iei masuri ca nu este prima data cand avem questuri si updaturi buguite de este nevoie de rollback uneori ... Nu suntem rpg.Pokemon.rom

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.