Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Schalke continuă forma modestă! ”Cadoul” făcut de fundașul împrumutat de Barcelona la super-golul lui Bittencourt


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Leonardo Bittencourt a deschis scorul în meciul cu Schalke / Foto: Getty Images

 

Schalke a continuat forma modestă arătată de la reluarea Bundesligii și în prima repriză a meciului cu Werder Bremen, de pe ”Veltins Arena”, transmis de Digi Sport 1. Oaspeții au deschis scorul datorită execuției spectaculoase reușite de Leonardo Bittencourt.

 

Jean-Clair Todibo, fundașul central împrumutat de Barcelona la Schalke, s-a complicat, a încercat un dribling la mijlocul terenului, însă a fost deposedat de olandezul Davy Klaassen. Milos Rashica i-a pasat lui Leonardo Bittencourt, care l-a învins pe Alexander Nubel cu un șut trimis perfect cu piciorul stâng la colțul lung.

 

De la reluarea Bundesligii, de pe 16 mai, Schalke nu a reușit obțină nici măcar un punct, bifând trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. Formația antrenată de David Wagner a pierdut cu 0-4 derby-ul cu Borussia Dortmund, în timp ce în ultimele două etape a fost învinsă de Augsburg, 0-3, și Fortuna Dusseldorf, 1-2.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.