Jump to content

Au fost publicate în Monitorul Oficial normele pentru reluarea competițiilor sportive. Conferințe online și fără spectatori


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Au fost publicate în Monitorul Oficial normele pentru reluarea competițiilor sportive. Conferințe online și fără spectatori

 

Normele care trebuie respectate pentru competițiile sportive au fost publicate în Monitorul Oficial. Prezența spectatorilor va fi interzisă, iar sportivilor li se va lua temperatura

 

CONFERINTA DE PRESA ANAD-MTS (23.01.2020)

 

În Monitorul Oficial a fost publicat ordinul miniștrilor Nelu Tătaru și Ionuț Stroe, în privința competițiilor sportive organizate în aer liber sau în bazine.

Conform News.ro, fiecare sportiv va fi obligat să aibă o sticlă de aplă și un set individiual de protecție, format din măști, servețele, gel dezinfectant și un pahar de unică folosință.

Deplasarea la locul disputării partidei se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală. Se vor evita schimburile de echipament sportiv, strângerile de mână sau îmbrăţişările la finalul evenimentului.

Conferințele de presă se vor organiza în mod exclusiv online. Pentru flash-interviuri se va păstra distanța regulamentară.

 

Meciurile de fotbal vor fi delimitate în trei zone: Zona 1, care cuprinde terenul de joc, marginea terenului de joc, tunelul de acces şi zona vestiarelor. Zona 2 cuprinde zona tribunelor inclusiv spaţiile pentru administrative pentru transmisiunea TV a jocurilor şi zonele specifice media. Zona 3 este zona exterioară, care curpinde locul de parcare pentru transmisiile TV şi zona imediat exterioară a stadionului/terenului de joc.

În Zona 1 au voie maxim 80 de persoane, în Zona 2 maxim 85, iar în Zona 3 maxim 60.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by oC Lizard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.