Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Viitorul jocurilor pentru PlayStation 5: când va avea loc prezentarea celor de la Sony?


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Viitorul jocurilor pentru PlayStation 5: când va avea loc prezentarea celor de la Sony?

 

Clipa pe care foarte mulți pasionati au așteptat-o se apropie cu pași repezi: Sony Interactive Entertaiment a dezvăluit, în sfârșit, momentul în care va prezenta „viitorul jocurilor video” pentru PlayStation 5. Astfel, compania pregătește un eveniment digital, prin intermediul căruia urmează să dezvăluie o parte dintre jocurile ce urmează să fie lansate alături de noua consola PlayStation 5, iar această prezentare urmează să fie difuzată joi, 4 iunie 2020, cu începere de la 23:00 (ora României). Ca de obicei, veți putea urmări evenimentul în direct chiar aici, pe Go4games.

 

Jim Ryan recunoaște că, în cazul consolei PlayStation 5, nu vom avea de-a face cu o lansare „convențională”, situația actuală cauzată de pandemia de COVID-19 forțând foarte multe companii să-și schimbe complet planurile pentru acest an. Totuși, conform CEO-ului Sony Interactive Entertainment, lansarea PlayStation 5 va avea loc la termenul promis – perioada sărbătorilor de iarnă din 2020 –, iar consola va fi disponibilă la nivel mondial (oare și România va fi inclusă, de această dată, în aceste planurile „globale”?).

 

 

Așadar, după dezvăluirea configurației hardware din noua consolă, dar și a noului controller DualSense, a venit vremea ca Sony să prezinte viitorul jocurilor pentru PlayStation 5, primele titluri dezvoltate pentru noua generație de console. Vom avea parte de jocuri de la studiouri și publisheri mari parteneri, dar și de la PlayStation Studios, precum și de creații din partea studiourilor mai mici, independente, toate promițând să folosească întregul potențial al consolei.

 

Ce ar urma să vedem în cadrul acestei prezentări?

 

În total, „șeful” PlayStation promite că acest event digital pregătit de Sony va dura „un pic peste o oră”, un interval absolut suficient pentru a găzdui o selecție cât mai variată și numeroasă de jocuri pentru PS5. Mai mult, zvonurile indică faptul că PlayStation 5 este pe cale să intre în producție și, pentru a preveni leak-urile nedorite, Sony ar urma să dezvăluie și aspectul exterior al consolei PS5 în cadrul acestui eveniment.

 

Și dacă ar fi să continuăm în direcția zvonisticii, compania japoneză ar urma să se folosească de această ocazie pentru a prezenta câteva creații noi din partea studiourilor proprii, cum ar fi Gran Turismo 7 de la Polyphony Digital, un potențial shooter multiplayer în universul Killzone, alături de continuarea pentru Horizon: Zero Dawn, ambele de la Guerrilla Games, un nou titlu Ratchet & Clank de la Insomniac Games (poate și anunțul oficial pentru Marvel’s Spider-Man 2?), un remake complet pentru Demon’s Souls, realizat de Bluepoint Games, dar și noul Call of Duty de la Activision, alături de un nou proiect Star Wars de la EA.

 

Evenimentul de prezentare al „viitorului jocurilor” pentru PlayStation 5 va fi transmis joi, 4 iunie, de la 23:00 (ora României) și va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4games.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.