Jump to content

Samsung construiește o nouă fabrică de memorie pentru SSD-uri


Recommended Posts

Samsung-V-NAND-5th-generation.jpg

 

SSD-urile devin din ce în ce mai comune. Atât de comune încât nu prea mai este imaginabil un PC fără unul, decât dacă vrei să oftezi atunci când încarci un program mai mare, joci Star Citizen sau vrei să dai restart. Iar când punem la socoteală că noul Xbox și PS5 vor avea SSD-uri, pare destul de probabil că provizia va începe să scadă iar.

 

Așa că Samsung vrea să se asigure că va avea provizie suficientă cât să acopere cererea prin construirea unei fabrici noi. Aceasta va fi situată tot în Coreea de Sud și nu va fi gata tocmai mâine. Data estimată la care aceasta va fi capabilă de producție în masă va fi posibilă este a doua jumătate din anul 2021.

 

Samsung nu este deocamdată cel mai mare jucător pe partea de memorie NAND flash(cum este pe partea de DRAM), anul trecut acest titlu aparținând companiei SK Hynix. Dar cu deschiderea a încă unei fabrici, ar putea lua titlul și aici. Să sperăm doar că nu se va repeta istoria de la RAM și aici.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.