Jump to content

Becali își testează jucătorii înainte de reluarea campionatului! Doua amicale pentru FCSB


Reedorf
 Share

Recommended Posts

fcsb

 

Liga 1 este gata de reluare. Competiția interna va reîncepe pe 13 iunie, iar echipele de pe prima scenă fotbalistică din România și-au stabilit deja câteva partide amicale pentru a vedea la ce nivel sunt jucătorii. Este și cazul celor de la FCSB.

Din informațiile Digi Sport, FCSB a stabilit două partide amicale înainte de reluarea sezonului. Jucătorii lui Bogdan Vintilă se vor duela cu cei de la Voluntari, miercuri, 3 iunie.

Cel de-al doilea amical este programat să se dispute sâmbătă, 6 iunie, dar nu s-a stabilit încă adversarul. FCSB va evolua contra celor de la Chindia Târgoviște sau împotriva celor de la Academica Clinceni.

 

Program infernal pentru FCSB
Echipa pregătită de Bogdan Vintilă mai are de disputat 8 meciuri în play-off, plus cel puțin încă două în semifinalele Cupei României, trei, dacă ajung în finală. Asta înseamnă că FCSB va trebui să dispute 11 partide de la startul competițiilor, până pe 20 iulie.

De pe 13 iunie, până pe 20 iulie, sunt exact 11 date disponibile, ceea ce înseamnă că FCSB va trebui să joace din trei în trei zile.

Bogdan Vintilă va fi nevoit să se descurce cu un lot de doar 21 de jucători, după ce Gigi Becali a decis ca 5 fotbaliști să nu mai facă parte din echipă. Tehnicianul FCSB va apela astfel și la Academia clubului

 

Sursa:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.