Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Probleme cu returnarea produselor comandate online? Termene, bani primiți înapoi și alte soluții utile


F4L John
 Share

Recommended Posts

De multe ori când comanzi un produs de pe internet s-ar putea să vrei, din varii motive, să îl returnezi. El nu trebuie să fie, neapărat, stricat, ci poate ți-ai dat seama că nu aveai nevoie, cu adevărat, de el. Sau poate ți se pare că e diferit, în realitate, decât credeai și preferi, din cauza aceasta, să îl returnezi. Din bucurie, legea îl obligă pe comerciant să accepte returnarea produsului și să îți dea înapoi banii, fără ca tu să trebuiască să explici motivul pentru care returnzezi produsul, atât timp cât te încadrezi în termenul legal.

 

Așa ne-am decis să lansăm Enciclopedia soluțiilor pentru probleme cotidiene - o colecție de materiale utile și sfaturi care să vă ajute să rezolvați mai ușor situațiile prin care orice om ajunge să treacă la un moment-dat: o concediere nedreaptă, o problemă cu asociația de proprietari, expirarea unui act important, o datorie nereturnată.

 

Următoarele articole au ajutat deja zeci de mii de oameni să găsească soluții la problemele legate de returnarea unui produs comandat de pe internet. Ți-ar putea fi de folos și ție:

 

 

  • Comerciantul trebuie să te informeze de posibilitatea de a returna produsul și, mai ales, cum. Știi că poți returna un produs comandat de pe internet, în temeiul legii și, mai ales, știi că poți să faci acest lucru indiferent de motiv, dacă te încadrezi în termenul menționat mai sus. Dar poate că nu știi, exact, cum să procedezi. Fiecare vânzător s-ar putea să aibă modalități diferite în care să le poți trimite înapoi produsele comandate. De aceea, este foarte important să fii informat de vânzător care este modalitatea concretă în care poți returna produsul. Legea îl obligă să îți dea informațiile respective. Citește articolul aici.

 

 

 

 

 

  • Nu uita de dreptul de retragere nici când cumperi produse în campanii de promoții și reduceri. Să zicem că un vânzător vrea să își lichideze stocul sau, din orice alt motiv, decide să facă o serie de promoții sau reduceri. Șansele să îți dai seama că, probabil, te-ai grăbit și nu ai nevoie de produsul comandat sunt mai mari decât de obicei. Poate că ai fost convins de preț să cumperi ceva, dar, când îți vine produsul și îl încerci, îți dai seama că nu ți-e necesar. În cazul acesta, devine, cu adevărat, de ajutor dreptul de retragere. Citește articolul aici.

 

Sursa: avocatnet.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.