Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A dat gol cu Bayern și a intrat direct în istorie. E cel mai tânăr marcator din Bundesliga


Reedorf
 Share

Recommended Posts

wirtz

 

6 iunie 2020 este data pe care Florian Wirtz nu o va uita prea curând. Mijlocașul lui Bayer Leverkusen a intrat în istorie și a devenit cel mai tânăr marcator din Bundesliga, la 17 ani şi 34 de zile, după golul înscris în poarta lui Bayern Munchen, în direct la Digi Sport.

Wirtz a intrat la pauza meciului, în locul lui Bellarabi și a înscris ultimul gol al meciului, în minutul 89, cu un șut din unghi, de pe partea dreaptă, cu piciorul stâng. Echipa sa a pierdut cu 2-4 în fața unui Bayern Munchen în mare formă.

Florian Wirtz, cel mai tânăr marcator din istoria Bundesliga
Recordul precedent a fost stabilit de turcul Nuri Șahin în urmă cu 15 ani, în 2005. Fostul jucător al Borussiei Dortmund avea atunci 17 ani și 82 de zile.

Pentru Florian Wirtz, aceasta a fost a patra apariție la profesioniști, după ce a mai stabilit un record pe 18 mai, când a devenit cel mai tânăr jucător al lui Bayer debutant în Bundesliga, la vârsta de 17 ani şi 15 zile, în meciul cu Werder Bremen, câștigat cu 4-1 de Leverkusen.

Florian Wirtz a fost format la Brauweiler, de unde a ajuns la FC Koln în iulie 2010 și a fost transferat de Leverkusen în ianuarie 2020.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.