Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Starea de alertă continuă și după 15 iunie. Se pot redeschide creșele și grădinițele private, mall-urile și sălile de fitness.


F4L John
 Share

Recommended Posts

Evoluția numărului de îmbolnăviri și numărul celor care sunt încă internați la terapie intensivă, în special, nu permit renunțarea la starea de alertă, a anunțat azi președintele statului. Așadar, starea de alertă va continua și după 15 iunie, dar cu măsuri suplimentare de relaxare.

 

Starea de alertă continuă pentru încă 30 de zile, Guvernul urmând să adopte săptămâna aceasta și prelungirea oficială, aflăm azi de la președintele Klaus Iohannis. Totuși, după 15 iunie se pot redeschide mall-urile - fără locurile de joacă și cele de luat masa însă.

 

De la aceeași dată, potrivit președintelui:

  • se pot redeschide creșele, grădinițele și afterschool-urile private, astfel încât părinții să se poată întoarce la muncă fără probleme;
  • se pot redeschide piscinele publice în aer liber (nu și cele acoperite);
  • organizarea evenimentelor private, după această dată, va putea fi posibilă cu cel mult 20 de oameni în interior și cel mult 50 în exterior;
  • redeschiderea sălilor de fitness, dar cu măsuri sanitare și de distanțare drastice, ce vor fi prezentate de Ministerul Sănătății.

 

De asemenea, urmează să fie adoptată și o altă modalitate de a stabili cine intră în izolare atunci când ajunge pe teritoriul României: concret, măsura izolării nu va mai fi obligatorie dacă cei care ajung în țară vin dintr-un stat unde numărul de îmbolnăviri este de cel mult cinci la un milion de locuitori, în ultimele 14 zile.

 

Președintele a mai precizat că măsurile de distanțare socială trebuie în continuare respectate, la fel și portul obligatoriu al măștilor, precum și evitarea aglomerărilor de oameni.

Sursa: avocatnet.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.