Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony şi-a reprogramat prezentarea lui PlayStation 5 pe 11 iunie


Recommended Posts

lansare-playstation-5-11-iunie-2020-696x

Sony ar fi trebuit să ne prezinte noua sa consolă PlayStation 5 pe 4 iunie, dar din cauza revoltelor din SUA a decis să amâne evenimentul. Azi aflăm că el a fost reprogramat pentru 11 iunie, la ora României 23:00. Şansele sunt mici să vedem cum arată noul dispozitiv de gaming, dar tragem totuşi speranţă.

Ce e sigur e că vom avea cel puţin o oră de gameplay, cu titluri noi, de la Watch Dogs Legion la Assassin’s Creed Valhalla, LOTR Gollum şi multe altele. Unii speculează chiar că vedem viitorul God of War şi Spider-Man. Evenimentul va fi unul pre-înregistrat şi transmis pe YouTube în Full HD la 30 FPS. Sony recomandă şi să purtăm căşti pentru a avea parte de o experienţă audio optimă. Compania japoneză a mai ţinut două evenimente legate de PS5 până acum: unul a fost un anunţ sec de controller DualSense, iar altul a fost un speech al inginerului Mark Cerny, cu multe date tehnice.

sony-playstation-5-dualsense-controller-

Vă reamintesc că totul indică spre o lansare a consolei în perioada Crăciunului şi un preţ undeva pe la 2000-2500 de lei, în cel mai rău caz 3000 de lei. PlayStation 5 integrează drive Blu-ray, un SSD custom de 960 GB realizat de Samsung, dar şi acustică 3D cu suround. Sony a promis un throughput de 5.5 GB/s, ceea ce înseamnă că avem un dispozitiv cam de 100 ori mai rapid decât PS4. Primim şi 16 GB memorie GDDR6, un procesor AMD cu 8 nuclee Zen 2 şi un GPU bazat pe RDNA 2 custom.

GPU-ul are 36 de unităţi computaţionale şi ar ajunge la 10.28 TFLOPs de performanţă. Din ce ştiu Xbox Series X ajunge la 12 TFLOPs totuşi. Vom avea şi suport pentru ray tracing şi un coprocesor special Tempest 3D Audo Engine, care se va ocupa de accelerarea audio 3D din hardware. Noul controller DualSense are port USB-C, bara de iluminare a fost mutată în jurul touchpad-ului şi integrează şi microfoane. Avem şi butoane trăgaci regândite, cu feedback haptic.

Aflăm mai multe pe 11 iunie şi sper să vedem şi jocuri exclusive şi surprize, poate chiar consola în sine.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.