Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dorit de Real Madrid și Chelsea, Kai Havertz poate continua la Bayer Leverkusen: ”Avem speranța că va rămâne cu noi”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Kai Havertz, mijlocașul lui Bayer Leverkusen / Foto: Getty Images

 

Kai Havertz este revelația acestui sezon din Bundesliga. La 20 de ani, mijlocașul lui Bayer Leverkusen a atras atenția celor mai importante echipe de pe continent, dar clubul german nu este dispus să renunțe ușor la fotbalist.

Real Madrid, care, conform presei din Spania, a oferit 80.000.000 de euro, și Chelsea sunt două dintre cluburile interesate de transferul lui Kai Havertz, însă Rudi Voller, directorul sportiv al lui Bayer, susține că nu este exclus ca mijlocașul de 20 de ani să continue la Leverkusen.

Kai Havertz poate continua la Bayer Leverkusen
”Nu am renunțat la speranța că Havertz va continua cu noi. Dorim să îi oferim toate posibilitățile pentru a continua să progreseze aici. El a avut evoluții extraordinare în a doua parte a sezonului”, a declarat Rudi Voller, conform Dailymail.

Kai Havertz, fotbalist adus de Bayer Leverkusen în 2010, în perioada junioratului, a reușit să marcheze 15 goluri și să ofere alte opt pase decisive în cele 38 de partide disputate în acest sezon, iar evoluțiile solide de la echipa de club l-au adus și în circuitul echipei naționale.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.