Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bayern și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Cum arată tricourile


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FC Bayern Trikot Home Authentic 20/21

 

Echipa de fotbal Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, a prezentat tricoul cu care va disputa meciurile de pe teren propriu în sezonul 2020/2021, informează cotidianul L'Equipe.

Tricoul, de culoare roşie, va fi purtat în premieră de jucătorii lui Bayern miercuri seara, cu ocazia semifinalei Cupei Germaniei împotriva formaţiei Eintracht Frankfurt.

Dacă va accede în finală, Bayern Munchen se va lupta pentru câştigarea celei de-a 20-a Cupe naţionale din istoria, împotriva formaţiei Bayer Leverkusen, pe 4 iulie, la Berlin.

Bayern are ocazia să realizeze dubla campionat-cupă în acest sezon, fiind lider în Bundesliga, cu un avans de şapte puncte faţă de Borussia Dortmund, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Gigantul bavarez este angrenat, totodată, în Liga Campionilor, care urmează să se reia în luna august, fiind cu un picior în sferturile de finală, după ce a câştigat fără drept de apel meciul tur cu Chelsea (0-3), la Londra în luna februarie, înainte ca UEFA să oprească această competiţie din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Sursa:

Edited by South Reedorf
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.