Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interzis la stadion! Anuntul facut de Ludovic Orban. "Nu se poate vorbi de revenirea fanilor pe stadioane"


Kenobi
 Share

Recommended Posts

Interzis la stadion! Anuntul facut de Ludovic Orban. "Nu se poate vorbi de revenirea fanilor pe stadioane"

 

Primul ministru al Romaniei, Ludovic Orban, considera ca pentru moment suporterii romani nu pot avea acces pe stadioane.

 

Justin Stefan, Secretarul General LPF, a declarat ieri ca dupa 1 iulie fanii ar putea reveni pe stadioane, ocupand 10% din capacitatea arenei.

 

"Am incercat sa gasim solutii pentru fotbal, sa ajutam, dar atat s-a putut. Nu am putut mai mult pentru ca acestea au fost resursele gasite la Guvern. Va spun din capul locului, nu se poate vorbi de revenirea fanilor pe stadioane, pentru ca atunci cand dai drumul la asa ceva, revin galeriile. Va rog sa respectati masurile, pentru ca ar fi pacat sa apara cazuri noi de infectare", a declarat Lodovic Orban.

 

Aseara, Partizad Belgrad s-a calificat in finala Cupei Serbiei, dupa ca a invins-o cu 1-0 pe marea rivala Steaua Rosie Belgrad. Serbia a gestionat bine pandemia de coronavirus, iar la meciul lui Partizan au fost in tribune peste 25 de mii de suporteri.

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.