Jump to content

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa anuntul SUPER DERBY-ului cu Dinamo din semifinalele Cupei: "Patronul si-a schimbat mentalitatea!"


Kenobi
 Share

Recommended Posts

prima-reactie-a-lui-gigi-becali-dupa-anu

 

FCSB si Dinamo se intalnesc in semifinalele Cupei Romaniei, in urma tragerii la sorti. 

 

Iubitorii fotbalului se pot bucura de derby-ul Romaniei in dubla mansa in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce cele doua echipe au picat impreuna la tragerea la sorti. 

Desi in trecut a declarat des ca nu il intereseaza Cupa Romaniei, Gigi Becali s-a razgandit si a facut-o unul dintre obiectivele echipei sale in acest sezon. 

 

"Imi convine ca am picat cu Dinamo, din doua puncte de vedere. Primul, ca joci cu Dinamo tur-retur si iti spun si de ce. Ai si eliminat-o in seminifale, plus ca e la indemana in dubla mansa. Asa, in finala era mai complicat cu Dinamo. 

 

Patronul de la FCSB pe vremea aia zicea ca nu il intereseaza Cupa, juca cu rezerve, acum si-a schimbat mentalitatea. E mai greu campionatul, daca nu bati CFR, la revedere de la campionat, atunci, jucam Cupa, e mai usor avand in vedere echipele ramase. 

 

In Cupa se intampla surprize in primele etape, cand echipele nu iau in serios, cand se joaca o semifinala sau finala nu prea se fac surprize. 

 

E posibil sa se schimbe orasul, nu e normal, ce sa cautam la Craiova? E distanta mare, au facut contractul dar facem altul cu alt stadion, nu e problema", a declarat Gigi Becali. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.