Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Corectarea lucrărilor elevilor de la Evaluarea Națională și Bacalaureat se va face în sistem încrucișat, în alte județe


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

anisie-doctorate-dosare-820x547.jpg
Corectarea lucrărilor la examenele de Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020 se va face în sistem încrucișat, în alte județe, a declarat ministrul Educației pentru Edupedu.ro.

Monica Anisie i-a anunțat de această decizie pe inspectorii școlari, într-o videoconferință, potrivit aunțului publicat pe pagina sa de Facebook.

 

Anunțul vine după ce Edupedu.ro a scris că anul acesta corectarea încrucișată între județe a lucrărilor elevilor de la Bacalaureatul și Evaluarea Națională 2020 nu este prevăzută ca obligatorie în niciun document oficial, deși Monica Anisie a promis încă de la prima conferință ca ministru că o va reintroduce.

 

Eliminat de predecesorul său social-democrat Daniel Breaz, articolul “Profesorii evaluatori dintr-un județ/municipiul București nu evaluează lucrări ale candidaților din propriul județ/municipiu” NU a fost reintrodus în Ordinul privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național 2020 nici de ministrul liberal Anisie, deși exact acest ordin a fost modificat săptămâna aceasta pentru a-i updata calendarul și regulile.

 

Corectarea încrucișată între județe a lucrărilor de la Bacalaureat și Evaluarea Națională – introdusă în 2015 de ministrul de atunci Sorin Cîmpeanu pentru a elimina fraudele – nu există în nici una dintre numeroasele modificări aduse de ministrul Educației legislației examenelor naționale.

 

 

 

 

Sursa

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.