Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tu când ai spus ultima dată „Te ascult și sunt alături de tine“?


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Tu Când Ai Spus Ultima Dată „Te Ascult și Sunt Alături De Tine“?

 

Doi psihologi din Cluj-Napoca, Gabriela Pop și Samuel Bud, au inițiat „MentAid – Primul ajutor în sănătate mintală“. Aceasta e o platformă online creată cu scopul de a învăța comunitatea cum să-i susțină pe cei din jur, când aceștia se confruntă cu tulburări emoționale. Depresia, anxietatea, fobia socială, tulburările de comportament alimentar sunt probleme emoționale tot mai răspândite. Când un prieten, un membru de familie sau un coleg are o astfel de rană emoțională, ce putem face? Cum să-l ajutăm? MentAid are misiunea de a ne învăța acest lucru. Platforma oferă module cu informații și exerciții interactive cu feedback imediat, aplicate specific pe diferite tipuri de tulburări emoționale. 

 

Tu-c%C3%A2nd-ai-spus-ultima-dat%C4%83-%E2%80%9ETe-ascult-%C8%99i-sunt-al%C4%83turi-de-tine%E2%80%9C-2.png

 

Poate că ai încercat deja să-i oferi sprijin cuiva drag, însă te-ai simțit neputincios sau neștiutor. Acum poți vorbi cu specialiștii MentAid exact despre astfel de lucruri.

 

În prezent, este în desfășurare campania „Te ascult“. Prin aceasta, oamenii au prilejul de a cere ajutor, dacă nu știu cum să le ofere altora sprijin emoțional. Poate, observăm că cineva are o suferință emoțională, dar nu știm cum să-l abordăm. Sau poate că o persoană dragă ne cere s-o ajutăm, dar nu știm cum să-i fim alături cât mai eficient și sănătos. Putem să le povestim specialiștilor MentAid despre dificultățile pe care le-am întâmpinat, în încercarea de a-i susține pe cei dragi. Este suficient să trimitem un mail pe adresa teascult@mentaid.ro. Ulterior, echipa de psihologi va răspunde – oferind recomandări particularizate, bazate pe experiența practică și literatura de specialitate. Tot în cadrul campaniei „Te ascult“, pe pagina de Facebook a MentAid se postează periodic mesaje prin care le putem transmite celor dragi că suntem alături de ei, gata să-i ascultăm. Să-i spunem partenerei care are o zi dificilă la serviciu „Te ascult când ți-e greu“ poate face o mare diferență. Să-i spunem copilului nostru supărat „Te ascult și nu plec“ înseamnă mult pentru el. Să-i spunem prietenului când se stresează „Te ascult și te înțeleg“ îi arată că nu este singur. 

 

 

Campania „Te ascult“ poate fi urmărită la adresa mentaid.ro și în pagina de Facebook a inițiativei MentAid.

 

 

 

 

Sursa

 

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.