Jump to content

Un GoPro căzut în apă a fost descoperit, în stare de funcționare, peste câteva luni


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Un GoPro căzut în apă a fost descoperit, în stare de funcționare, peste câteva luni

 

O cameră GoPro care i-a căzut unui copil în mare, în apropierea unei insule din Tasmania, Australia, a fost recuperată câteva luni mai târziu, pe o plajă. Dispozitivul este funcțional și acum, potrivit UPI.

 

Pete Cole, în vârstă de 12 ani, făcea surfing în apropiere de Insula King, când un val puternic i-a desprins camera din suportul de pe placă.

„Am zis, > Și era cel mai nou model la momentul respectiv”, a declarat Cole pentru o publicație locală.

 

surfer.jpg

 

Băiatul spune că renunțase la speranța că va mai recupera dispozitivul. În această lună, însă, un cuplu a descoperit camera video de acțiune pe plaja Naracoopa. Dispozitivul avea ecranul spart, dar era încă funcțional. Pe cameră se aflau o mulțime de imagini și de clipuri video.

 

Soții care au descoperit dispozitivul au reușit să îl găsească pe proprietarul acestuia prin intermediul Facebook.

Cole s-a bucurat foarte tare când și-a recuperat gadgetul. Tânărul a declarat că o va lua din nou cu el pe placă imediat ce îi va fi înlocuit ecranul.

 

Nu este prima recuperare „miraculoasă” a unui gadget

Gadgeturile de astăzi sunt foarte bine izolate pentru rezistența la apă. Un bărbat din China și-a recuperat, într-un mod descris ca fiind „miraculos”, după opt luni smartphone-ul iPhone care i-a scăpat într-un râu.

 

Telefonul, care pare să fie un model iPhone 7 Plus, funcționa impecabil.

Totodată, în aprilie 2016, Bae Gyu-ryong, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Coreea de Sud, şi-a găsit telefonul Galaxy S5 pierdut în urmă cu şapte luni în livada de curmali. Smartphone-ul funcționa, de asemenea.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.