Jump to content

Un om din conducerea CFR-ului nu-i dă vreo șansă echipei lui Gigi Becali. "Batem cu 2-0"


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:CFR CLUJ-FC VIITORUL, SUPERCUPA ROMANIEI (6.07.2019)

 

Campioana României se poate distanța la șapte puncte de FCSB în cazul unui succes în această seară, în primul joc oficial al celor două rivale de la reluarea Ligii 1. Statistica ne arată că CFR Cluj și FCSB s-au mai duelat de 28 de ori pe terenul ardelenilor, în Liga 1, iar 12 jocuri s-au terminat la egalitate. CFR a câștigat de nouă ori, iar FCSB a triumfat în șapte rânduri.

CFR Cluj a pierdut ultima oară pe teren propriu, în Liga 1 pe 2 septembrie 2018, contra Viitorului. Puștii lui Hagi se impuneau atunci cu 2-1. Ultima victorie a FCSB-ului în Gruia datează din 10 august 2014, când Cristi Tănase a înscris unicul gol al partidei.

Ștefan Gadola, acționat la CFR Cluj, a prefațat în GSP.ro meciul din această seară. Gadola susține că trupa din Gruia se va impune cu 2-0!

„Sunt foarte încrezător, absolut! Să sperăm că mâine seară vom fi veseli. Foarte bine că Gigi Becali a spus că FCSB e peste noi din punct de vedere valoric. Niciodată n-am să-l contrazic. Dacă așa crede...vom vedea mâine, nu mai e mult.

Am emoții, sigur, întotdeauna am. Am emoții chiar și la un meci simplu, cu atât mai mult la această partidă. Dacă am câștiga meciul de mâine și apoi pe cel cu Craiova, aș putea spune că matematic sunt șanse foarte mari să luăm campionatul.

Va fi victorie pentru noi. Voi spune 2-0. Sper să fie 1-0 la pauză, că Dan Petrescu îmi dă emoții întotdeauna. Aș vrea să avem un avantaj de un gol la pauză pentru că sufăr foarte mult”, a declarat Ștefan Gadola, pentru GSP.ro.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.