Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
Snipi

Power Bank de 30.000mAh? Poate incarca un telefon de circa 5-8 ori

Recommended Posts

5ee71ff5c0b81.jpg

Xiaomi a lansat un power bank gigantic care poate încărca telefonul de 6-7 ori: Mi Power Bank 3 30.000 mAh

 

 

Xiaomi a lansat un power bank uriaş, numit Mi Power Bank 3, care vine cu încărcare rapidă şi o capacitate impresionantă de 30.000 mAh. Ca idee va încarca un smartphone cu baterie de 5000 mAh de 6 ori la rând. Cât costă şi ce dotări aduce aflaţi mai jos.

Acest dispozitiv poate încărca până la 3 terminale simultan şi oferă încărcare rapidă până la 18W via port USB-C. Există şi un mod special cu voltaj scăzut care e special pentru terminalele ce au nevoie de mai puţină energie, ca o brăţară de fitness sau căşti Bluetooth. Mi Power Bank 3 Quick Charge Edition include şi input USB-C 24W Max.

Xiaomi Mi Power Bank 3

Xiaomi se laudă că poate încărca un Mi 10 sau Redmi K30 Pro de 4.5 ori şi un iPhone SE (2020) de 10.5 ori. Bateria externă vine cu 2 porturi USB-A şi un port USB-C, acesta din urmă putând fi folosit şi pentru a încărca dispozitivul. Dacă veţi folosi un încărcător de 30W, acest Power Bank se încarcă în 7.5 ore.

Evident greutatea e mult mai mare decât la un power bank tipic, 657.9 grame . Noul produs are un corp din policarbonat-ABS, cu o protecţie specială anti zgârieturi şi extra aderentă. Produsul costă 21 de euro şi va fi disponibil de pe 18 iunie.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

tc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.