Jump to content

De ce vrea, de fapt, Reghecampf să revină la FCSB și să lucreze cot la cot cu Becali: ”Mă ambiționează că el câștigă tot!”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

reghecampf-gigi-becali

 

Laurențiu Reghecampf antrenează în prezent în Emirate, la Al Wasl, dar pare că-i este dor de România. Tehnicianul de 44 de ani a lăsat de înțeles că ar putea reveni la FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali.

Reghecampf este motivat să facă acest lucru de performanțele reușite de Dan Petrescu, care este foarte aproape de a obține cel de-al treilea titlu la rând cu CFR.

Reghecampf: ”Mă ambiționează”
”Depinde ce se întâmplă. În momentul de față sunt foarte bine. Dacă toate astrele vin pe această direcție, probabil că o să se întâmple și lucrul ăsta. Mă ambiționează faptul că el câștigă tot.

Probabil l-ar ambiționa și pe el dacă aș veni. E o luptă fair-play. Eu nu am nimic cu nimeni. Ca să vin, trebuie ca toate astrele să fie pe aceeași direcție”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf ar dori să lucreze din nou cu Gigi Becali
Laurențiu Reghecampf a declarat că în România ar lucra doar cu Gigi Becali și susține că el nu a avut nicio problemă cu patronul FCSB, atâta timp cât a colaborat cu el.

”Am spus că aș mai lucra doar cu el pentru că mie mi-e foarte greu să merg acum în altă parte. Toată lumea știe ce am făcut și cum am fost. Sigur, niciodată nu poți să spui nu, pot apărea anumite situații.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine.

În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Fotbal Club de la Digi Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.