Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Zidul" Jan Oblak, record impresionant în La Liga! Portarul lui Atletico i-a depășit pe toți


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Arsenal FC v Atletico Madrid - UEFA Europa League Semi Final Leg One

 

Slovenul a devenit cel mai rapid portar din istoria La Liga care ajunge la 100 de meciuri fără gol încasat. Goalkeeper-ul a realizat această performanță în doar 182 de jocuri, scrie Marca.

Statistica arată că Oblak a menținut intactă poarta lui Atletico Madrid în 55% din meciurile din La Liga, o performanță de care nu se mai apropie niciun alt portar.

Precedenta astfel de bornă fusese stabilită de Miguel Reina, fost portar la Atletico și Barcelona, în anii '60 și '70, care ajungea la 100 de meciuri fără gol primit după 222 de jocuri.

Pe locul al treilea în această ierarhie este Victor Valdes, fostul portar al Barcelonei, care atingea 100 de meciuri fără gol încasat după 227 de partide în poarta catalanilor.

Sosit în 2014 la Atletico, Oblak mai are contract până în 2023, iar slovenul poate visa la depășirea altor recorduri din Spania.

Clasamentul portarilor din La Liga cu cele mai multe meciuri fără gol primit:
1. Andoni Zubizarreta - 235 de meciuri fără gol primit (622 de partide jucate)
2. Paco Buyo - 213 meciuri fără gol primit (542 de meciuri jucate)
3. Iker Casillas - 177 de meciuri fără gol primit (510 meciuri jucate)

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.