Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bunker System


Kelton
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, SaRtOR said:

nu e ca si cum ai putea lua bunkerul cu gold :))))))), il iei cu bani in joc lmao 

Si cu gold cumperi bani in joc lmao, vezi ca trb sa mi dai level up ca am castigat un event ieri =))) 

 

On topic, mi se pare complicat si neinteresant. Un update ce ti ar permite cheltuiara banilor intr un mod mai diversificat deoarece daca ai bani pe samp nu prea ai ce face cu ei la modul ca, dupa ce ti iei casa masini si business nu ai ce sa mai faci cu banii decat sa i pierzi la poker... ceva interesant de adaugat era un sistem de investitii sau crearea unei cryptocurrency pe joc b-coin sau nu stiu... sa poti sa ti cumperi upgrade uri la masino care sa ti ofere rezistenta, viteza roti bulletproof... lucruri care sa faca jocul sa fie mai interesant din alte puncte de vedere mai mici... sa poti face job uri scurte, sa ai lumea mai accesibila... am un milion de idei dar cand le propun nu sunt luate in considerare :)))

 

salut!

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Rough said:

ceva interesant de adaugat era un sistem de investitii sau crearea unei cryptocurrency pe joc b-coin sau nu stiu... sa poti sa ti cumperi upgrade uri la masino care sa ti ofere rezistenta, viteza roti bulletproof... lucruri care sa faca jocul sa fie mai interesant din alte puncte de vedere mai mici... sa poti face job uri scurte, sa ai lumea mai accesibila... am un milion de idei dar cand le propun nu sunt luate in considerare :)))

Asta pentru că nu orice idee merge implementată pe un joc atât de vechi. Nu prea poți controla cum vrei tu rezistența, roțile, viteza și o mulțime de alte lucruri pe care și noi am vrea să le putem modifica dar nu merg modificate.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Kelton said:

Asta pentru că nu orice idee merge implementată pe un joc atât de vechi. Nu prea poți controla cum vrei tu rezistența, roțile, viteza și o mulțime de alte lucruri pe care și noi am vrea să le putem modifica dar nu merg modificate.

Optiunile la care fac referire daca nu erau posibile nu le mai propuneam, ideile astea stiu ca sunt posibile de facut deoarece mare parte din acele sisteme exista deja pe serverele de stunt... si oricum ati facut voi lucruri mai grele decat astea :)).

 

Am mau adus in discutie o chestie un sistem de beneficii acum ceva timp pe care ai spus ca l vei lua in considerare si asa ai si facut creeand marathonul insa mai e vorba de cateva lucruri care in opinia mea ar trebuii modificate sa fie in beneficiul ambilor parti.

Link to comment
Share on other sites

Overall, un update frumos. Sa vedem cum se va descurca serverul cu bunkerul la war :)

4 hours ago, CosMy PoWeR said:

acum stiu unde o rapesc pe @Clanin3si pe @CalynNVIDRUTA

stau de sase sa nu vina garda

 

4 hours ago, Clanin3 said:

acum stiu unde te voi bana. :O

shh, nu tre sa afle mafiotii..

 

3 hours ago, RW Lewandowski said:

nu știți din ce să vă mai scoateți banii acum și adăugați toate chestiile :))

s-a trezit si mustaru asta... 

 

3 hours ago, CalynNVIDRUTA said:

Am garda n spatele meu mane nu ma prinzi

treci inapoi in lac acolo de unde esti

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.