Jump to content

Bunker System


Kelton
 Share

Recommended Posts

8 hours ago, uS DeviL said:

Ma intrebam cand apar haterii.

Nu sunt hater, stai calm, jucam pe b-zone din 2012 pana sa se 'strice'. De atunci si pana acum, il sustin, dar, si aici un mare dar, in ultima perioada (char in ultimii ani) au fost ignorate propunerii puse de catre playeri, unele chiar wow, chiar super si in schimb venind asta, un sistem care e *inspirat* din GTA Online, totusi, e frumos, dar crezi ca asta o sa aduca b-zone inapoi in forta? Nu, doar niste lag in plus, o sa fie un update ca toate celelalte, toti profita acum, si peste 2 saptamanii e facut uitat.

Edited by MariusSFPD
Link to comment
Share on other sites

E cam târziu, dar nu-mi place să-mi dau cu părerea până nu încerc. 

Am de ceva timp bunker și chiar consider că este un update super fain, astfel determină și jucătorii să stea mai mult timp conectați pe server, așadar, mai multă activitate. Și pe lângă asta, este o nouă metodă de a face ceva bănuți + de a adăuga ceva nou de făcut pe server, tot respectul și toată susținerea pentru acest sistem! Felicitări!

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Fox. said:

noi sa fim sanatosi

Este o idee foarte

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.