Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Maradona e peste Pele, Cruyff și Messi". Un fost internațional român e fanul lui "El Pibe D'Oro"


Reedorf
 Share

Recommended Posts

argentina diego maradona leo messi

 

Iosif Rotariu (58 de ani) nu-i dă vreo șansă lui Lionel Messi în disputa "de la distanță" cu Diego Armando Maradona. 

Fostul mijlocaș al Stelei și al naționalei României îl apreciază pe decarul Barcelonei, dar susține că "El Pibe D'Oro" e cel mai valoros fotbalist din toate timpurile. 

Rotariu s-a întâlnit în meci direct cu Diego Armando Maradona la Coppa del Mondo, în meciul al treilea din Grupa B, la Napoli, 1-1, chiar în fieful idolului de pe San Paolo.

"100.000 de oameni ar veni să-l vadă și acum pe Maradona"
Pus de Ienei și Lung să-l marcheze pe căpitanul Argentinei, fostul număr 5 s-a descurcat excelent, la intimidat cu intrări mai tari la început și a cules aplauzele delegației României.

"Așa cum e el acum, dacă își pune ghetele în picioare și intră la un amical pe un stadion cu 100.000 de locuri, 100.000 de oameni vin să-l vină pe Maradona. E cel mai bun din istora fotbalului, e peste Pele, Cruyff sau Messi. Cu Pele a avut el câteva clinciuri", a spus Iosif Rotariu, pentru Digi Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.