Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

30.000 de suporteri pe ”Camp Nou” la Barcelona - Atletico Madrid?! Planul realizat de catalani


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Jucătorii Barcelonei, la finalul meciului cu Borussia Dortmund din grupele Champions League / Foto: Getty Images

 

Măsurile restrictive au continuat să se ridice în Spania, localurile fiind redeschise în ultimele zile, situație ce poate oferi un precedent favorabil fotbalului.

Conform Mundodeportivo, Barcelona a cerut autorităților permiterea disputării meciului cu Atletico Madrid, programat peste două etape, pe ”Camp Nou”, cu spectatori în tribune. 

Barcelona vrea spectatori în tribune la meciul cu Atletico Madrid
Planul propus de clubul Barcelona prevede ocuparea unei treimi din capacitatea totală a stadionului, grupurile de suporteri urmând să intre gradual pe stadion, la un anumit interval de timp, pentru a evita aglomerația, iar în tribune aceștia ar păstra o distanță de un metru și jumătate.

Dacă propunerea Barcelonei va fi acceptată, la meciul cu Atletico Madrid, pe ”Camp Nou” ar putea fi prezenți aproximativ 30.000 de suporteri, reprezentând o treime din capacitatea totală a arenei.

Barcelona a făcut un pas greșit în ultima etapă din La Liga, 0-0 cu Sevilla, rezultat ce permite rivale Real Madrid să o egaleze pe primul loc al clasamentului, în cazul unei victorii în meciul cu Sociedad, de duminică, de la ora 23:00, în direct la Digi Sport 1.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.