Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Efectul Ianis Hagi!? Număr impresionant de abonamente vândute de Rangers pentru noul sezon


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Foto: Getty Images

 

Rangers pregătește în această perioadă startul noului sezon din Scoția, programat de forurile conducătoare din fotbal pe 1 august, și, chiar dacă primele meciuri se vor juca cu porțile închise, fanii s-au mobilizat exemplar.

Conform Dailyrecord, suporterii lui Rangers au achiziționat 32.000 de abonamente pentru sezonul viitor, ”Ibrox Parc” urmând să fie, cel mai probabil, plin la toate meciurile echipei lui Steven Gerrard, din momentul în care oficialii vor permite accesul spectatorilor în tribune.

Număr impresionant de abonamente vândute de Rangers 
Purtătorul de cuvânt al lui Rangers a transmis că spectatorii ar putea reveni pe stadioane în Scoția la sfârșitul lunii august, clubul urmând să asigure toate măsurile de siguranță necesare în această perioadă.

”Este o reacție fenomenală a suporterilor, care continuă să își depășească standardele ridicate chiar de ei. Rangers lucrează din greu pentru a permite revenirea fanilor pe stadion cât de curând posibil.

Din ce știm noi, spectatorii ar putea să vină la stadion de la sfârșitul lunii august, într-un număr mai mic inițial, care ar urma să crească gradual”, a declarat oficialul lui Rangers, conform sursei citate anterior.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.